Type to search

Mode Tøj

3 blazer styles til kvinder, der løfter dit hverdagsoutfit [Vinterguide 2020]

Share

Blazer jakken forbindes af mange med det klassiske herre jakkesæt. Men ligesom at buksemoden er vokset ud af herregarderoben og ind som en fast del af kvindemoden, har blazer jakken taget den samme rejse.

Det er dog ikke altid lige til at vide, hvilken type blazer der faktisk fungerer for dig.

Ønsker du få lidt bedre styr på farver, form og stil til 2020 vintersæsonens mode?
Vi guider dig og giver dig 3 af sæsonens skarpe blazer styles, som kan gøre dit blazerkøb lidt lettere.

Sådan vælger du det rette blazersnit

Når det kommer til at vælge mode og særlig arbejdstøj, kan blazer jakken give et formelt tvist til en almindelig bluse eller et par ensfarvede bukser.

Blazer jakken er nemlig genial som et ekstra accessorie, der luner godt her i de kolde vintermåneder. Mange blazer modeller passer også rigtig godt, når de sættes sammen med en lækker blød strik trøje inden under jakken. 

Men det er ikke alle blazer styles som ser flatterende ud, når du tager dem på.
Derfor:

1. Tænk på din kropsform 

Er du en klassisk timeglasfigur kan du overveje at kombinere din blazer med et bælte. Foretrækker du en blazer jakke, der virker slimming, så gå gerne efter en blazer med længde og og lige lodret snit frem for figursyning.

2. Sæt tonen med farvevalg 

Farver kan være god måde at tiltrække eller mindske fokus på særlige kropsdele. Vælger du en farvestrålende blazer i det rette snit, kan det hjælpe til at mindske fokus på bestemte kropdele. Samtidig kan design og farver også hjælpe til at fremhæve nogle af dine bedste træk.

3. Feminin versus maskulin stil

Foretrækker du et mere androgynt look med et komplet jakkesæt, kan du skæve til herremoden for inspiration. Faktisk kan du hos enkelte retailers købe klassiske jakkesæt, hvis stil forhandles til mænd og kvinder. Foretrækker du et mere let og feminint udtryk, kan du gå efter blazer med fine blondedetaljer eller blomsterprint.

Inspiration til stilfulde blazers for vinteren 2020

En blazer bruges af mange som et ekstra styling item til det daglig hverdags outfit. Du vil derfor helst vælge en blazer, som løfter dit tøjvalg og ikke bryder med din gode stil.

1. Ternet lang blazer jakke er en af sæsonens hotteste styles

Ternet blazer jakke til kvinder

2. Oversized blazer i nålestriber for et afslappet hverdagslook

Nålestribet blazerjakke til kvinder

3. Det androgyne jakkesæt perfekt til den moderne forretningskvinde

Komplet jakkesæt til kvinder

Tags: