Type to search

Familie Hygge

3 bud på en anderledes perfekt fødselsdagsgave

Share

Sikke da et år, vi lige har været igennem. Covid-19 og alle de pålagte restriktioner begrænser vores hverdag, og vi bruger alle mere tid i vores hjem end nogensinde før. Mange af os havde gang i projekter, som desværre ikke kunne fortsætte som konsekvens af den forsigtighed, vi skal udvise overfor hinanden, for at begrænse smitten. Vi har derfor skrevet dette indlæg til dig, der gerne vil bringe det helt store smil tilbage hos en af dine nærmeste ved næste fødselsdag. Vi kommer derfor med 3 forslag til den perfekte fødselsdagsgave i 2021. 

Ligegyldigt alderstrin, så er vi alle blevet påvirket af Covid-19. Dog er både børn og unge blevet påvirket af manglen på socialt samvær, da de ikke har haft kontakt med deres venner og veninder i samme grad. Men selvom man er voksen og mere selvstændig, så skal mangel på omsorg og nærkontakt med ligesindede stadig tages alvorligt. 

Det perfekte legetårn til haven

Det første bud på den perfekte gave er et legetårn fra Fatmoose og er tiltænkt de helt små. Legetårnet i sig selv har både en rutsjebane med et lille hus på toppen og et tilkoblet gyngestativ med to gynger. Derudover er der en lille klatrevæg på siden, så de kan kravle op til rutsjebanen. 

Et legetårn i den her størrelse har mange timers leg i sig og vil med garanti bringe et stort smil på dit barns læber. Når vinteren, om nogle måneder, er ovre, og vejret begynder at klare op, så kan et legetårn fungere som det perfekte samlingspunkt for dit barns venner og veninder. Legetårnet koster 6.459,-, men i en tid som denne er de penge godt givet ud. 

Kørekortet til den 17-årige

Den 1. januar 20217 blev det muligt for personer på 16 år og 9 måneder at tage kørekort. Denne forsøgsordning viste, at der var utrolig mange 17-årige, der gerne ville tage kørekort, og i gang, inden de blev 18. Læs mere om ordningen for kørekort til 17-årige via dette link. 

Køreskolerne er på nuværende tidspunkt lukket ned, da vi som samfund skal gøre, hvad vi kan for at begrænse smitten. Det har betydet, at køreskolerne er blevet ekstra skarpe på deres priser. Derudover er kørekortet den ultimative gave for en teenager og vil helt sikkert være en game-changer i forhold til at få humøret op og have noget at se frem til. 

Glamping – Et unikt ophold

Det sidste bud på den perfekte gave er til dig, der gerne vil give din bedre halvdel en oplevelse – selvfølgelig inden for landets grænser. I en tid som denne, hvor vi alle yder en ekstra indsats for at få det hele til løbe rundt, er det vigtigt at stoppe op og give udtryk for vores kærlighed til hinanden. Det kan være udfordrende at nyde hinandens selskab i en hektisk hverdag, hvor børnene samtidig altid er hjemme – selvom familietid er noget af det vigtigste på denne jord. 

Den perfekte gave til dig, der står i ovenstående situation, er at invitere ham eller hende på et dejligt glamping-ophold. Her kan du finde alt fra smukke telte, til træhuse og resorter. Et eventyrligt ophold hvor I er omgivet af ro og natur, og hvor alt handler om nærvær og nuet.

Vi håber, at dette indlæg har inspireret dig til at tænke ud af boksen, når du skal på jagt efter den næste fødselsdagsgave. Hvis du i denne tid har svært ved at sove om natten, så læs dette indlæg: 4 gode råd til at sove godt om natten.