Type to search

Bolig Livsstil

3 bud på et tæppe under spisebordet

Share

Indretning af hjemmet er noget der spiller en stor rolle i næsten alle sammenhænge. Hvilken lampe skal jeg have på værelset, hvilken seng passer godt ind på mit værelse og hvilket tæppe skal jeg have under spisebordet. Særligt tæpper kan virkelig gøre en forskel for et rum. Det kan give en speciel følelse af hygge og komfort for ikke at nævne de funktionelle kvaliteter, herunder lydisolering og beskyttelse af gulvet. I dette indlæg giver vi 3 bud på hvilke tæpper der ville passe under et spisebord.

Et Sisal tæppe

De færreste ville nok genkende tæppetypen på navnet, men lige så snart man får øje på det er man ikke i tvivl. Et sisal tæppe har et super moderne udtryk over sig og med den utroligt imponerende slidstyrke udgør tæppet et enormt godt bud. Derudover skaber et sisal tæppe ro, varme og intensitet til rummet. Hertil er prisen for et sisal tæppe ikke astronomisk, hvorfor denne type tæppe er utrolig populær i de danske hjem. For at et sisal tæppe skal fungere optimalt under spisebordet skal målene passe, da det skal holdes op i mod både spisebordet og de dertilhørende stole. Her kan du med fordel besøge en butik som WeRug, hvor du selv kan bestemme målene fuldstændig som det passer dig.

Et uldtæppe

Uld er et af ældste og mest anvendte materialer nogensinde og det forstår man godt. Uld har rigtig mange fordele og fungerer ideelt under et spisebord. Uldtæppet er super blødt, har en lang levetid og slidstyrke og er enormt nemt at vedligeholde. Skidt og snavs samler sig i overfladen og er derfor nemt at fjerne med en støvsuger. Det er optimalt hvis uldtæppet er placeret under spisebordet, da man herigennem let kan tørre eventuelle madrester eller lignende op. Et super godt bud på et tæppe under spisebordet.

Et fladvævet tæppe

Et fladvævet er et af de mest slidstærke og holdbare tæpper på markedet. Derfor ville et fladvævvet være et super bud på et tæppe under spisebordet, da tæpper i dette område ofte er udsat for stor trafik og belastning – men det kan holde til det. Fladvævede tæpper indeholder ofte flotte, stramme og stilrene detaljer og kan findes i diverse flotte farver rundt omkring i forskellige butikker. Et fladvævet tæpper kan være et super stilrent og holdbart bud på et tæppe under spisebordet.