Type to search

Skønhed

3 Instagram-profiler om makeup du bør følge

Share
instagram profiler om makeup

Instagram er et af verdens største sociale medier. Det har været i konstant fremgang, siden det dukkede op i starten af 10’erne, og i dag er der alene i Danmark over 250.000 aktiver profiler. 

Instagram er en visuel platform båret af billeder og videoer, hvor du kan dele dit liv i smukke farverige firkanter. Du kan også følge med på andres profiler og finde inspiration til alt. Især makeup og beauty. 

Du kan følge generelle makeup-profiler eller dykke ned i mange forskellige nicher om hår,  vegansk makeup eller noget helt tredje. Men selvom du gerne vil blive inspireret til nye produkter eller nye måder at lægger makeup på, kan det være svært at finde de Instagram-profiler, som lige netop taler ind til det, du vil vide mere om.

For at hjælpe dig på vej får du her tre stærke bud på Instagram-profiler om makeup fra ind og udland. Både den professionnelle, You-Tuberen, der blev professionnel med tiden og amatøren. 

Sine Ginsborg @sineginsborg 

Vi starter herhjemme med en af Danmarks bedste makeup-artister, Sine Ginsborg. Sine er indehaver af sin egen makeup-skole “Sine Ginsborg Make-up School” i København og er fast makeup-ekspert i Go’ morgen Danmark. Følg hende på Instagram for gode tips og fifs. 

https://www.instagram.com/p/CAmdlCilZAM/

Nikkie de Jager @NikkieTutorials 

Nikkie de Jager er hollænder og en af verdens største beauty influencere med over 14 millioner følgere på Instagram og 13,4 millioner subscribers på YouTube. Følg med på profilen for sjove, ærlige videoer om makeup – og for de meget kendte gæster fra Kim Kardashian til Lade Gaga.  

https://www.instagram.com/p/CAvoAtgpmll/

Farahdhukai @farahdhukai

Farah Dhukai er også en af de helt store på Instagram med næsten 7 millioner følgere. Hun er canadier og kendt for både at prøve dyre mærkevare-produkter og for at prøve produkter, hun finder i køleskabet. Følg med for at opleve makeup, som du kender det – og alligevel helt anderledes. 

https://www.instagram.com/p/B7JvP9uAhW4/
Tags: