Type to search

Skønhed Uncategorized

3 makeup trends du skal holde øje med til efteråret

Share

Mens vi alle var under lockdown i foråret 2020, var det de færreste, som orkede de daglige makeup ritualer. Nu hvor efteråret byder på lidt mere åbenhed, kan du derfor have lyst til at finde de skønne farvepalette frem igen. Vi har samlet nogle af sæsonens flotteste makeup looks og inspiration til, hvordan du kommer igang med makeuppen.

1. Kunstneriske øjne og pangfarver

Efteråret forbindes ofte med brune og orange nuancer der matcher den falmende natur og de mørkere tider. Men ser du på efterårs makeup-moden fra de internationale catwalks er der i stedet kommet knald på farverne. Farvestrående eyeliner og i flere nuancer dominerer makeupscenen i efteåret 2020. Derudover er der ikke sat nogen grænse for, hvor mange forskellige farver du kan bruge på øjnene samtidigt. Nu hvor vi alle bærer masker om munden, er der god grund til at lege med farverne omkring øjnene. Og pangfarverne er ikke begrænset til dine øjenlåg. Hvis ikke du har en neonpink eller -grøn mascara kan du også matche dit eye-look med et par kunstige øjenvipper, der indrammer øjnene dramatisk. 

Har du ikke den store erfaring i hvordan du lægger en pæn eyeliner? Se denne guide til eyeliner og få smukke indrammede øjne. 


2. Koralfarvede og orange blushes til efteråret

Orange er ikke helt taget ud af makeupmoden dette efterår – den er nemlig landet på kinderne. Du bør dog være opmærksom på at neonorange ikke klæder alle hudtyper. En blush skal nemlig fremhæve din naturlige ansigtskulør. Så hvis du pøser på med orange blush kan det godt virke en tand teatralsk. Det er er dog også et look, der er kan værd at prøve af for dig. Er du til et mere naturligt makeuplook til en lys hud, kan du gå efter en koralfarvet blush, der understøtte dine pinke undertoner. Til en varm hudtone kan du derimod godt gå all in på de mere farverige orange blushes, som får din hud til at stråle i efterårsmørket.

Læs mere om, hvordan du påfører din blush korrekt til dit ansigt.

2020 trends for makeup


3. Få dine læber til at poppe med rød læbestift

På modescenen ses ofte mere mørk læbestift i vinrøde og blodrøde nuancer. Men i dette efterår er der fart på farverne. Skarprød og orangerød læbestift går derfor perfekt med efterårsmoden, der blandt andet bringer skønne koralfarvede sweatre. Du skal dog vælge dit ‘color pop’ med omhu så du ikke kombinerer alle tre trends på samme tid. Efterårsmakeuppen er en sand color blocking, som smukt matcher din garderobe. Men lægger du både farverig øjenskygge, kinder og læber, kan det ende katastrofalt. 

Lær at lægge den smukkeste røde læbestift med denne simple guide til røde læber.