Type to search

Accessories Livsstil Mode Sko Tøj Uncategorized

3 must haves til sommeren 2022

Share

Sommeren sniger sig langsomt indover Danmark, det gode vejr følger med og SPF’en skrues op. Med de gode sommere følelser skal vinter tøjet pakkes væk, og frem med de sommerlige outfits. Men mangler du også lige et par ekstra essentials til at pifte din sommer garderobe op, så læs med her.

Lækre sommer sneaks 

Sneakers er et absolut must have om sommeren, og trends kommer og går så derfor er det ikke altid at dine sommer sneaks fra sidste år, lige er dillen i år. Der er mange muligheder du kan gå med, men en klassiker er et par helt simple hvide Nike air force 1’s. De går til alt, og kan endda også bruges hen imod efteråret og vinteren. Hvis du vil være lidt mere afslappet, og måske også have en sko du kan have på, på stranden så anbefaler vi Yeezy Slide Pure. De er utrolig komfortable og et super godt alternativ til Birkenstock. Der er mange gode bud på sommer sneaks, så det er bare om at gå på opdagelse i sneakerverdenen. 

Den troværdige pullover 

I danmark er det oftest meget varmt om dagen, og hen mod aftnen kan det blive lidt køligt. Det er derfor ofte for meget at hive en jakke med ud, men en troværdig pullover er det perfekte alternativ. En pullover eller også kendt som en overshirt er virkelig kommet på mode igen, og kan nu findes i et utal af danske butikker. Her anbefaler vi at lede i butikker som Arket, COS, A Days March, og endda i H&M og Zara kan have gode billigere alternativer. 

Et alternativ til shorts 

Shorts er ikke altid alles favorit, og det kan af og til være svært at finde ud af hvad man skal gøre om sommeren. Skal man svede igennem sine bukser? Skal man bare køre badebukser? Nej ingen af delene, man skal da investere i nogle lækre sommer bukser! Den løsning, som også er et kæmpe trend her i sommeren 2022, bliver hørbukser. En klassiker om sommeren, men i 2022 bryder hør bukser fuldkommen igennem, og burde være i top 3 på din shoppingliste. Man kan gå over i den dyre ende og købe meget fine hørbukser, dog plejer butikker som Zara, Uniqlo og andre highstreet retailers at have utrolig god “value for money”.