Type to search

Bolig

3 stensikre råd, der mindsker risikoen for indbrud.

Share
3 stensikre råd, der mindsker risikoen for indbrud.

Sommeren er over os. Det betyder ferie, afslapning og rejser. Måske du selv skal i sommerhus eller på ferie udenlands? Sommeren er samtidig én af de store højtider for indbrud i danske hjem. Det er selvsagt en ubehagelig oplevelse at vende hjem til sit hus eller sin lejlighed, hvor der har været indbrud. I dette indlæg får du 3 bundsolide råd til, hvordan du bedst muligt sikre dit hjem mod indbrud her i sommerperioden.

Råd #1 – Videoovervågning er tyves værste mareridt

Når tyve går i gang med et indbrud, er noget af det første de kigger efter videokameraer. Med et indendørs og udendørs videokamera opsat, har du et afskrækkende middel.

Derudover har videokameraer også en dokumenterende effekt. Det er nemlig muligt at udpege relevante kendetegn hos forbryderen, inden de er på vej væk. Selvom indbrudstyven kan være tildækket og ved første øjekast ukendelig, kan optagelserne alligevel være yderst værdifulde for politiet.

En af de allerbedste udendørs videovervågningskameraer på markedet er fra Hikvision.

Råd #2 – 2 punkts låse: et middel med dokumenteret virkning

Du tænker måske, at din normale lås på hoveddøren er rigeligt fin? Men faktisk er 2 punkts låse til hoveddøre det eneste dokumenterede middel ift. at nedsætte frekvensen af indbrud.

Det smarte ved en 2 punkts lås er, at den synliggør for indbrudtyven, at selvom denne person kommer ind, vil han/hun ikke have mulighed for at komme samme vej ud igen. Det skyldes at døren indefra også er låst med nøgle.

Råd #3 – Investér i den rigtige alarm

Det kan lyde helt banalt. Men en alarm er bare en god investering. Den har nemlig også en præventiv effekt. Sørg for i samme ombæring at opsætte klistermærker rundt omkring dit hjem, der signalerer til ubudne gæster, at I har alarmer opsat.

Men en alarm er ikke bare en alarm. Når du vælger er anbefalingen, at du sikrer dig, at alarmen går til en kontrolcentral. Så ved tyven heller ikke, hvor lang tid der går, før der kommer en vagt.

Du kan samtidig tilmelde dig Nabohjælp og på den måde, have en god ekstra sikring.