Type to search

Mode Tøj

3 tendenser at holde øje med i forår/sommer 2019

Share

Det kan ofte være både svært og dyrt at følge med i sæsonens mode. Har du alligevel lyst til at holde dig trendy, anbefaler vi at fokusere din energi på et par enkelte, udvalgte trends. På denne måde undgår du at skulle udskifte hele din garderobe, men kan i stedet nøjes med at tilføje enkelte elementer der passer med sæsonen. For at hjælpe dig på vej har vi her samlet de 3 vigtigste trends fra catwalken, som er lette at inkorporere i dine outfits.

1. Farver

Èn af de allerstørste tendenser i den nye modesæson, er farver! Og der må gerne være mange af dem – særligt gul og blå. Dette kan være meget intimiderende i et land som Danmark, hvor man primært ser sorte jakker og jeans på gaden. En god måde at få sneget lidt farve ind i dit outfit, er at vælge ét stykke tøj i en klar farve. Dette kan fx være en pink sweater, en blå taske, eller et par gule sko. Her er et brand som Kenzo clothing være fantastisk, bl.a. deres meget farverige t-shirts. Så kan resten af outfittet sagtens være sort og gråt. Er du modig, kan du måske også overveje at have den pink sweater og de gule sko på, på samme tid? Selvom det typisk er kvinderne, som holder af de mange farver, er det en trend, som flere mænd ligeledes tager til sig.

2. Prikker

Den anden trend vi gerne vil fremhæve, er prikker. Ser man direkte på catwalken, må der faktisk gerne være prikker over hele outfittet – både mænd og kvinder. Dette kan selvfølgelig være lidt voldsomt, og igen kan du gøre trenden mere wearable ved kun at påføre dig ét prikket stykke tøj. Du kan fx inkorporere det i form af et par trendy, prikkede glimmersokker. Disse er til at få overalt, og er en let måde at pifte dit outfit op på. Derudover er det gode med denne trend, at du stadig kan holde dig til neutrale farver. Er du dog meget modig, kan du dog overveje at kombinere denne trend med nogle farver.

3. Frynser

Den sidste trend vi gerne vil fremhæve, er frynser. Igen er dette en trend der clasher en anelse med den nordiske, minimalistiske stil. Alligevel mener vi sagtens det kan fungere. Du kan fx tilføje en lille håndtaske med frynser til dit outfit. Derudover kan du bløde de ellers skarpe kanter op med en frynset jakke, eller et tørklæde. Denne trend er igen god til mørke, neutrale farver, og den er god til at bløde et outfit op. Har du svært ved at se dig selv i frynser, så se efter små accessories med dem. Disse er lette at smide på at outfit for at tilpasse det sæsonen, samtidigt med at de ikke stjæler looket.
Endnu en modetrend der meget oppe i tiden, omhandler ikke så meget tøjet i sig selv. I stedet handler det om filosofien og etikken omkring dét at forbruge tøj. Flere og flere siger nej til fast fashion.

Accessories til manden

Til alle gode outfits hører accessories. Selvom trends og farver kan gå igen for både kvinder og mænd, egner udvalgte produkter sig mere til det ene køn fremfor det andet. Ønsker du accessories som kan passe til en hver anledning og til hvilken som helst type, bør du gå med mere tidløse farver. Her kan herre armbånd eller en Secrid kortholder fra BestMan især anbefales. Et armbånd viser, at man tør udfordre stilen, hvor det i kombination med kortholderen udviser klasse i den fine forstand.

Accessories til kvinden

Ligesom der findes mange accessories til mænd, gør der det i mindst lige så høj en grad til kvinder. Her vil vi anbefale, at du på samme måde finder accessories, som kan bruges hele året. Det kunne f.eks. være smykker fra SiSiCph eller andre lign. butikker. Det vigtigste er, at du finder netop det, som passer til din stil.

Tags:

You Might also Like