Type to search

Accessories Mode

Danske smykkebrands du bør kende

Share
Nomad Avenue Jewelry

Der findes rigtig mange dygtige smykkedesignere i Danmark, der hver især har en unik stil. Men det kan til tider være svært, at finde frem til den rette lokale designer, hvis stil der passer perfekt til dit look. Mangler du inspiration til at finde dit næste smykkekøb, der skal løfte dit outfit til nye højder, så læs med her.

Nomad Avenue Jewelry

Det danske smykkebrand Nomad Avenue Jewelry laver high-end smykker inspireret af urbane designs. Målet med brandets smykker er – ifølge designeren selv – at præsentere det smukke ved urbanitet, og minde os allesammen om, at se det smukke i den by vi holder allermest af. Smykkevirksomheden laver guld og sølvsmykker af høj kvalitet, og alle deres produkter er designet i København og håndlavet af dygtige smykkehåndværkere. Er du på udgik efter armbånd, øreringe, halskæder, vedhæng eller ringe så har Nomad Avenue sandsynligvis et design du vil synes om. Nomad Avenue sælger smykker til hele verden via deres online webshop.

Corali

Det Københavnerbaseret smykkemærke Corali, er skabt af Caroline Sillesen, der er tidligere arkitekt. Hun lancerede sin første kollektion i 2017, og siden da er det gået stærkt for sig. I dag designer og producerer Corali kollektioner af smykker lavet af naturlige materiale herunder 14-karat guld, sterling sølv, pressede koraler og saltvands perler. I tråd med Carolines baggrund indenfor arkitektur, lader hun sit design inspirere af især skulpturelle former, hvilke gennemsyrer de fleste af de smykker hun designer. Corali designer og sælger mange typer af smykker lige fra øreringe og halskæder til ringe og armbånd.

ByFalch

ByFalck er et nyere dansk smykkebrand der lancerede sin første kollektion i 2020. Smykkedesignet er gennemgående meget simpelt i sit udtryk og rummer samtidig en høj grad af elegance. ByFalcks design kombinerer ofte sølv og forgyldt sølv med halvædelsten og perler, på en måde der samtidig giver et meget klassisk udtryk. Ejer og designer, Jeanette Falck, siger selv om hendes kollektioner, at hun elsker at arbejde med klassiske designs, blandt andet fordi hun ved at folk kan have glæde af det i mange år frem. 

Guldsmed Sofie Lunøe 

Sofie Lunøe har brugt mere end 15 år på at forfine hendes arbejde og design som guldsmed. Hun har lavet smykker siden 2004, og er således en guldsmed med meget erfaring inden for hendes felt. I dag holder hun til på Gråbrødretorv i centrum af København, hvor hun har sit værksted og showroom. Sofie Lundøe bruger klassiske materialer såsom guld, sølv, ædelsten og perler når hun sammensætter og formgiver hendes smykker. Hun anser selv sine smykker som små skulpturer, der alle er skabt i en holdbar kvalitet og til nutidigt brug og fremtidigt arvegods. Udover Sofies  faste kollektioner, så skaber hun også personlige designs efter individuelle ønsker.