Type to search

Fest ægteskab

4 idéer til skæve og skøre bryllupsgaver til brudeparret

Share
gaveideer til brylluppet

Sommerens bryllupper nærmer sig med hast. Hvis du selv skal til et bryllup i år har du muligvis modtaget en lang liste med en masse gaveønsker. 

Men du føler måske ikke, at det er så personligt, at give dem netop de gaver, som står oplistet? 

Derfor giver vi dig her 4 bud på mere ‘skæve’ bryllupsgaver end “bare” Kaj Bojesen aben eller en Kähler vase.

Gavdeidé 1: Saucenæb

“Det er et bryllup”, tænker du sikkert. “Man kan da ikke give et saucenæb!”. Og til det må vi simpelthen bare svare, hvorfor egentlig ikke? Og bare rolig, denne gave skal ikke stå alene – medmindre jeres gavebudget er på 100kr.

Saucenæben skal ses som eksemplet på, at give “kitsch” og skævt køkkengrej, som brudeparret formentlig ikke allerede har. En flødekande eller æggebærer kunne også tilføjes. Gør lidt ekstra ud af indpakningen, skriv et sjovt kort og giv parret et smil på læben. 

Man skal ikke tage fejl af, hvilket “flex” det kan være, at hive et saucenæb frem næste gang man får gæster over til suppe, steg og is.

Billedet er udlånt fra denne side.

Gavdeidé 2: En oplevelse med datomærkning på

At give gavekort til oplevelser som gave har været en stigende trend gennem de sidste mange år. Det viser sig dog, at omkring 20 procent af danskerne ikke får indløst deres gavekort inden for to år.

Derfor er opfordringen: Hav en specifik dato, hvor gavekortet skal indløses.

På den måde undgår du, at gavekortet ender med at samle støv i skuffen og dermed ikke blive brugt.

I Danmark findes en lang række udbydere af oplevelser til gavekort og også webshops tilbyder ofte muligheden for at kunne købe et gavekort til deres online shop. Så mulighederne er mange.

Læs også: Bryllupsplanlægningen: Fif og idéer

Gavdeidé 3: Den sikre – med det skæve touch

Hvis du alligevel vil gå den lidt sikre vej, er dette din mulighed. Vi foreslår dig dog, at du pifter gaven en smule op, ved at sætte nogle vilde farver på.

Vi har allerede bevæget os en smule i porcelænnets verden og nu er turen kommet til glas og service – nærmere bestemt cocktailglas. Har brudeparret en yndlingsfarve eller synes du at deres indretning er blevet en lille smule tone-i-tone? 

spice deres glassamling op med nogle fede krystalglas eller cocktailglas i farver. På den måde øger du forhåbentligvis også dine egne chancer for at blive inviteret hjem til dem oftere og få et par gode drinks.

Billedet er taget fra frederikbagger.dk

Gavdeidé 4: Den adfærdsændrende

Har brudeparret begge en dårlig vane, som de gang på gang har sagt, at de vil gøre noget ved? Efter brylluppet er de høje på livet og kærligheden, og denne bølge kan forhåbentligt hjælpe dem til at få sat gang i denne livsstilsændring.

Dårlige vaner ændres ikke over natten, men processen i at arbejde med den dårlige vane kan øges, når man er mest mulig motiveret og høj på livet.

Så uanset om det drejer sig om at stoppe med at ryge, eller at spise mere sundt, så findes der utallige af løsninger.

Du kan læse mere på denne side med råd til, hvordan du stopper med at ryge.

Kun fantasien sætter grænser

Vi håber at du fik en smule inspiration til, hvad du kan give i gave næste gang. Kun fantasien sætter grænser. Så find noget personligt eller noget, hvor der eventuelt er en god historie tilknyttet. Og husk at i sidste ende, så er det brudeparrets store dag.

Tags: