Type to search

Familie Livsstil Uncategorized

4 sjove aktiviteter til dig og dine venner

Share
Aktiviter med vennerne

Der er ingen tvivl om, at 2020 på mange måder har været udfordrende. Blandt andet har mange mennesker måske ikke set deres venner ligeså meget som de plejer. Derfor er det også oplagt at lave aktiviteter for hele vennegruppen, når Danmark engang åbner op igen. I denne artikel får du 4 bud som kan give dig og dine venner lidt inspiration.

Sejltur i Københavns havn

Når man har boet i København, eller besøgt byen nogle gange kan man let ende med de samme aktiviteter igen og igen. Selvom byen har mange gode cafeer og restauranter, hvor det er hyggeligt at sidde og snakke med vennerne, kan det også være meget rart med lidt variation. Her er det oplagt med en sejltur rundt i Københavns havn, som giver mulighed for at opleve byen fra et helt nyt perspektiv. Friendships tilbyder fx at man kan leje en båd, som giver mulighed for at opleve København fra et helt nyt perspektiv. I styrer selv båden, hvilket giver jer mulighed for selv at sætte tempoet og kursen for en hyggelig dag på vandet, hvor der også er mulighed for at medbringe lidt lækkert mad og drikke.

Hold jeres egen fodboldturnering

Er du og dine venner vilde med fodbold? Så er Fodboldfabrikken lige noget for jer! Konceptet er utroligt simpelt, man booker bare en bane og spiller. Her kan man spille enkelt kamp med to hold, men det er særligt sjovt hvis man er mange spillere med. I så fald kan man lave flere små hold og arrangere sin egen lille interne turnering. På den måde kan i både få afsløret, hvem der vennegruppens Messi eller Ronaldo, og måske endnu vigtigere; hvem skal have håneretten over resten af gruppen. Uanset hvilket format i vælger, er der er garanti for en sjov dag med vennerne, som der vil blive snakket om lang tid efter. 

Petanque 

Hvis I holder sommer i Danmark, men længes efter lidt mere sydlige himmelstrøg, så tag et kig forbi Boulebar. De grønne blade, lavthængende lys og looket af udendørs terrasse giver (næsten) en følelse af at være på ferie i Frankrig. Hvis i alligevel besøger Boulebar, bør i selvfølgelig spille lidt petanque og få afgjort hvem af jer, der er boule-mesteren. Udover at spille petanque, er der på Boulebar også mulighed for at bestille lidt lækre franske retter, så også kan få fyldt energidepoterne op mellem de forskellige spil petanque. Er I ikke humør til mad, kan i selvfølgelig også nøjes med en kold øl eller lidt lækker vin.

Arranger jeres eget Grand Prix

Har i fart i blodet og elsker i at konkurrere? Så bør i tage en eftermiddag på gokart banen. Uanset om i vælger en indendørs eller udendørs bane, er der garanti for nogle højintense kampe om at komme forrest i feltet. De fleste gokart centre tilbyder at I kan arrangere jeres eget lille grand prix, hvor I kan få afgjort, hvem der er vennegruppens Lewis Hamilton, og måske lige så vigtigt; hvem der er gruppens bedstemor bag rattet. Uanset hvad er dette en god mulighed for at få en oplevelse med vennerne igen efter en lang periode, hvor man måske ikke har fået set hinanden i samme grad som man plejer. 

Kom op i højderne

Måske jeres vennegruppe har haft nok af stille og begivenhedsløse dage under corona, og derfor trænger til et adrenalin kick ud over det sædvanlige. Dette er der i hvert fald rig mulighed for, og i sær nu når det gode vejr er begyndt at vise sig. Så måske I tør kaste jer ud i tandemspring eller ballonflyvning? At komme op i højderne kan om noget få blodet til at pumpe hurtigere. Om ikke andet så findes der heldigvis flere slags actionoplevelser som i kan kaste jer ud i, nu hvor danmark så småt begynder at åbne op igen.