Type to search

Hygge Livsstil

4 trends, der kommer til at definere sommeren 2021

Share
Havefesten 2021

Danskerne trænger til at samles. De savner at være sociale. I takt med at antallet af personer, som må forsamles til private arrangementer stiger, planlægger en lang række danskere formentlig større havefester på nuværende tidspunkt.

I dette indlæg giver vi dig 4 sommer trends, som vi mener kommer til at præge de danske havefester.

Vi har valgt at indele disse trends i 4 overordnede kategorier: Selskabslege, musik, drinks og mode.

#1 Selskabslege

Der er ofte ikke noget, der kan sætte gang i en fest som en god selskabsleg. Og der findes et utal af dem.

Efter en lang nedlukning trænger vi til at grine lidt igen og lægge denne corona-periode en smule bag os. Samtidig er det vigtigt for enhver selskabsleg, at alle har mulighed for at kunne deltage.

Vi vil især fremhæve følgende selskabsleg: Færdiggør vaccinen

Legen går ud på at man i hold á 3-4 personer (2-6 hold) skal igennem en forhindringsbane, hvor man indsamler ingredienser til en udvalgt drink (vaccinen). Man får disse ingredienser, gennem forhindringsbanen, ved at udføre en opgave, eller at svare korrekt på et spørgsmål.

Til sidst skal holdet så lave den bedste drink af de ingredienser, som de har samlet sammen undervejs på banen. 

To dommere blindsmager herefter holdenes drinks og udvælger en vinder. 

Du kan finde inspiration til endnu flere selskabslege her.

#2 Musik

Sidste år dominerede Lord Sivas ‘Solhverv’ hitlisterne. Og enhver ved, at der netop her omkring maj/ juni er fuld tryk på udgivelse af, hvad pladeselskaberne håber bliver det store sommerhit.

Det er ikke til at spå om, hvem som trækker det længste stik. Men vi skyder på, at KESI, Christopher eller Clara nok skal være klar med en ‘banger’!

Hvis du i stedet er på jagt efter mere loungestemning i begyndelsen af festen anbefaler vi dig, at se nærmere på listen her med gode musikforslag.

#3 Drink

Aperol Spritz blev om nogen lighedstegnet med sommerens drink for et par år tilbage. Igen i år skal der kåres en uofficiel: Sommerens Drink 2021. Og hvad kan vi så forvente os af denne?

Den skal gerne være læskende og forholdsvis enkel at lave, så de fleste kan være med på den. Samtidig vil det typisk være en citrusfrugt, der præger dens smage, så du får det friske.

Drinks glas (Crispy mate) Fra Fredeirk bagger
Drinks glas (Crispy mate) Fra Fredeirk bagger


Vores bud er en Lillet Rosé tonic. 5 cl Lillet rosé, 10 cl tonic og en lime skive. Nemt og enkelt og super velsmagende.

Læs også: Få mest muligt ud af den danske sommer

#4 Mode

Hvad kommer til at præge modetendenserne hos herrerne og kvinderne i 2021?

Kvinder: Sommerkjolen er en sikker vinder, der med garanti vinder frem hver sommer. Til gengæld tror vi på, at især Cross Wrap tanktoppen vil skille sig ud og præge gadebilledet. Dette afhænger naturligvis af, at det bliver en varm sommer. Her kan man aldrig vide sig sikker i Danmark.

Herre: Neckerchief spår vi får en rennæsance i by billedet. En herre accessory, der giver lidt kant og karakter og skiller sig ud – uden at larme. Samtidig kan den grundet sine lette materiale nemt bæres på trods af varme dage.

Vi håber at disse tendenser og trends kan inspirere dig i din planlægning af havefesten.