Type to search

Mode Skønhed

Beautyguide: Vælg de bedste veganske makeup produkter i 2019

Share
Vegansk makeup

Du behøver ikke at gå på kompromis med dine principper om god dyrevelfærd, næste gang du køber makeup. Veganske makeup er i voksende fokus på brug af dyr i beauty-industrien gør det i dag muligt at vælge makeup fri for ethvert dyreprodukt.

Det kan være en sand jungle at gennemskue, hvilke brands og produkter der er helt fri for animalske ingredienser. 

Ønske du også at gøre dit beautysortement 100 % dyrevenlig med veganske makeupprodukter? Så læs med i vores opdaterede beauty guide til makeup, du kan bruge med god samvittighed.

Hvorfor skal du vælge vegansk makeup?

På det danske makeupmarked er vegansk makeup stadig et upcoming trend, som har til godt at vise sig blandt mainstream producenterne. Dog findes der flere brands, som gør en dyd ud af at sælge sig på dyrevenlig og veganske produkter. 

Ofte forbindes veganske produkter med fødevare, som kød og mælkeprodukter, og tøj, som uld og læder. Så hvis du ikke ønsker at spise eller gå animalske produkter, vil du næppe bruge det i din makeup. 

Vegansk makeup handler i stor grad om at skabe bevidsthed om de måder, som skønhedsindustrien bruger dyr i deres produktion. Det er en retning som flere forbruger vender mod. For i dag er vegansk makeup ikke kun for eksklusive high end makeupartister. Det er tilgængeligt for alle.

Gør din hudtone ensartet med en vegansk foundation

Kat Von D – Lock It In Foundation

Begynd din makeuprejse med at finde en foundation, som passer i farve og som repræsenterer dine værdier for god makeup. Den amerikanske YouTuber og makeupguru Kat Von D har bygget sit brand ud fra en stærk makeupetik. Produktet er den perfekte party-foundation, der holder hele aftenen. Hendes foundation og andre makeup-produkter kan findes blandt andet i din lokale Sephora.

Savner du inspiration til, hvordan du lægger din foundation? Bliv professionelt guided til et flawless foundation look.

Lys op i vintermørket med den rette highlighter

E.L.F. –  Baked Highlighter

Leder du efter en god highlighter, som lever op til standarten? Så er E.L.F. cosmetics ikke til at overse. E.L.F.s produkter er nemlig 100% plantebaseret. Desuden er produktet også at finde i mange supermarkeder og er derfor meget overkommeligt på prisen.

Hvor skal du placere din highlighter for de bedste resultater? Bliv klogere på, hvordan du lægger highlight professionelt.

Sig farvel til mørke rander uden dårlig samvittighed

Idun minerals – Strandgyllen Duo concealer

Hos den svenske makeupproducent Idun Minerals er makeuppen både vegansk og miljøvenlig. Ingredienserne er omhyggeligt valgt for at mindske miljøbelastningen. Med Duo concealer kan du dække små urenheder og mørke rander og samtidig forkæle din hud med jojobaolie og E-vitamin.

Hvordan opnår du den bedste dækkeevne? Få hjælp til at påføre din concealer korrekt.