Type to search

Bolig Livsstil

Boligindretning: Det funktionelle og æstetiske hjem

Share

Hjemmet er stedet man kan slappe helt af. Nyde roen og bare være sig selv. For at opnå dette, er det essentielt at føle sig tilpas i eget hjem, og ikke blive forstyrret af alverdens uorden og rod. Hjemmet skal være personligt, men hvem ønsker sig ikke også at opnå en moderne og smart indretning? Liv-og-stil giver dig inspiration til et ryddeligt og æstetisk hjem.

Opbevaringsbænkens multifunktionalitet 

Opbevaringsbænken slår aldrig fejl. Denne er både praktisk og i høj grad tilføjer æstetik til hjemmet. Opbevaringsbænken er som ordet antyder multifunktionel, hvilket er et genialt træk i den mindre bolig med pladsmangel, eller den store bolig, hvor børnene fylder og der er mangel på opbevaring.

En opbevaringsbænk gør underværker i de travle hjem. Denne tilbyder muligheden for at gemme alverdens ting og sager væk på et sekund, mens møblet på én og samme tid fungerer som en siddeplads. Dette møbel er ofte at finde i entreer eller køkkener, hvor jakker, sko, legetøj mm. er at finde. Kun fantasien og behov sætter grænserne. 

Høj komfort og modernitet opnås af velourstolen

Velour er blevet underkategorien for “moderne boligindretning”, og det er ikke helt uden grund. Stoffet er blødt og medfører dermed høj komfort. Derudover er velour nemt rengørligt, et meget slidstærkt materiale og ikke solafvisende. 

Velourstole tilføjer elegance og komfort på samme tid, hvorfor de har vundet mange danskers hjerter de seneste år. Velourstolen ses i mange hjem som spisebordsstole, men fås også som både lænestole og barstole. Stolene er yderst behagelige at sidde i, hvilket gør at du kan sidde i dem i timevis – endda også spisebordsstolen. Velour fås i alverdens farver, hvorfor det er nemt at tilpasse stolene til ens eget hjem. Omend du er til de neutrale farver eller ønsker at tilføje farve til dit hjem gennem stolene, så er mulighederne åbne.

Er du vild med velour og stemningen den tilføjer dit hjem? Så stop ikke her. Læs videre og få yderligere inspiration til indretningen af dit soveværelse med velour. 

Skab rum med personlighed

Kombinationsmoduler og væg til væg reoler er mere populært end nogensinde før. Med det helt rette reolsystem kan du tilføre både liv og personlighed til dit hjem. Mange moduler og reolsystemer kommer i både forskellige mål og et væld af farver, så du har mulighed for at sammensætte det helt rette møbel til dit hjem. Fyld reolen med alle dine yndlingsbøger eller pryd rum hist og her med interiør accessories og planter. Ved at bryde reolen op med dekorationselementer opløftes den fra blot at være funktionel til også at være et dekorativt element.

Består dit hjem af store rum, kan den rette reol også fungerer som en perfekt rumdeler. Derved kan du for alvor udnytte alle aspekter i rummet.

Opnå hotelstemingen med en sengegavl i velour

Soveværelset er rummet du tilbringer allermest tid i. Det er rummet du slapper af og rummet hvor du lader op til den næste dag. Soveværelset skal derfor være et rum hvor du føler dig tryg og kan slappe af. 

Sengegavlen giver associationer til stemningen på et hotelværelse, og stilmæssigt opnår et nyt niveau, samtidig med at den yder høj komfort. Ud over æstetikken som sengegavlen bidrager til i rummet, er den også funktionel. Sengegavlen har tilpas højde til at fylde noget af den hvide væg ud, alt imens væggen vedligeholdet og komforten øges. Dette gør det yderligere behageligt og attraktivt at sidde op i sengen opad sengegavlen. De lange arbejdsdage eller filmen på netflix, kan nu foretages inde i sengen. 

Ønsker du yderligere inspiration til den moderne og stilsikre boligindretning, så tag et kig på Livingoodies hjemmeside. Se lige her