Type to search

Bolig Livsstil

Boligindretning: Sådan pifter du dine rum op med kun ét nyt element

Share
Boligindretning

Når hjemmet mangler nyt liv, har vi tendens til at tro, det er hele rum, som skal ommøbleres, males eller nytænkes på anden vis. Men det er ikke altid alverden, som skal til for at løfte indretningen i hjemmet. Tænk i rum, og vælg så et enkelt element til udskiftning. Du vil blive overrasket over, hvor lidt der skal til. Er du i tvivl om, hvor du skal starte, så læs med og lad dig inspirere. Vi har valgt et enkelt element i hvert af hjemmets rum, som på hver sin måde kan give nyt liv.  

Flyt garderoben ud af klædeskabet  

Det er top trendy at indarbejde sit tøj i sin indretning. Med en svævende garderobe kan du nemt skabe et personligt og hyggeligt look, med farver og forskellige teksturer. Så flyt garderoben ud af klædeskabet og skab nyt liv i det gamle soveværelse.

Bøjlestang

For at skabe en smuk, synlig garderobe er en lofthængt bøjlestang en sikker vinder og et sejt alternativ til den lukkede garderobe. Den slags kommer i mange forskellige former, farver, materialer og størrelser. Men er du – lige som os – vild med nordisk stil og indretning, så vil du stensikkert synes om Kant by Lykkebos smukke bøjlestang. Stangen er lavet af træ, som kan vælges i flere forskellige nuancer og remmene til montering i loftet er i smuk kernelæder. Remmene kan justeres og vil med tiden få det fineste patina.

Husk at udvælg dine yndlings items med omhu og hæng dem evt. farvekoordineret. Således undgår du at det kommer til at se rodet ud. Bliver det for voldsomt at hænge hele garderoben op, kan du i stedet hænge en enkelt kjole eller en fin kimono på væggen. Find en karakteristisk knage, som du kan hænge en flot bøjle på, så ophængningen ser gennemtænkt ud. På den måde vil det bidrage som fint vægpynt.

Velvære på badeværelset med et douchetoilet

Badeværelset er ét af de rum, som for alvor er kommet på dagsordenen i 2019. Det skyldes, at velvære og ‘easy living’ er årets helt store buzz words. Stjernen på fremtidens badeværelser er douchetoilettet, som kombinierer design og teknologi. Og skyllefunktion.

Douche toilet

Et douchetoilet gør dit daglige toiletbesøg til en højteknologisk wellness-oplevelse. Nænsomt og behageligt både vasker og tørrer douchefunktionen dig nemlig efter alle toiletbesøg. Topmodellen, Geberit AquaClean Mera byder desuden på sensorstyret lys om natten, automatisk åbning og lukning af toiletlåg, udsugning af dårlig lugt fra kummen og lignende uden fysisk berøring.

Et nyt toilet er naturligvis én af de større investeringer. Men med et douchetoilet fremtidssikrer du dit badeværelse og skaber velvære i din hverdag. Lær meget mere om douchetoilettet her.

Forny dit køkken med lædergreb

Et nyt køkken er en stor investering. Derfor er vi mange, som så vidt muligt, forsøger at puste nyt liv i køkkenet med andre (og mindre) midler. Et tiltag, som gør underværker, er nye håndtag/greb til skabe og skuffer. Gedigent kernelæder giver et hyggeligt og sanseligt touch i hjemmet og ses i øvrigt alle vegne i indretningen anno 2019. Så er du også vild med den varme, rustikke stil kan du med fordel præge dit køkken med lædergreb, for at opnå et nyt look. Vælg selv nuancen på grebene, så de kommer til at passe perfekt ind i jeres eksisterende boligindretning.

Skab orden i dit soveværelse med et sengetæppe

Soveværelset er ét af de rum, som vi typisk glemmer at fornye. Det har nok noget at gøre med, at det ikke føles lige så vigtigt som gæstestuen eller køkkenet – døren kan trods alt lukkes for både gæster og børn. Men det er ærgerligt, for det kan faktisk skabe rigtig fin sammenhæng i hjemmet, hvis man med god samvittighed kan lade døren stå åben.

Soveværelse

Men hvordan optimerer du bedst soveværelset med en enkelt ingrediens? Jo, nu skal du høre. En redt seng med et smukt sengetæppe skaber med ét ro og symmetri og gemmer synet af rodede, uredte dyner væk. Sengetæppets praktiske funktion er jo som bekendt at holde støv væk fra sengen. Men det smukke syn af en velredt seng skaber også velvære. Og velvære er en vigtig ingrediens i soveværelset. Skab derfor orden og velvære i dit soveværelse med et nyt sengetæppe.

Skal en enkelt aften være ekstraordinær, kan du strø lidt rosenblade ud over det fine, nye sengetæppe. Der er intet som lidt ekstra romantik i soveværelset, selv på en højhellig hverdag. Primært handler det om, at være detaljeorienteret samt have mod på at afprøve grænser.