Type to search

Fest Livsstil Parforhold

Bryllupsplanlægningen: Fif og idéer

Share

Brylluppet er den største og vigtigste dag for mange mennesker, hvorfor planlægningen ofte begynder lang tid i forvejen. Til brylluppet er der meget der skal planlægges, deadlines der skal overholdes og penge der skal bruges. Derfor vil vi her på liv-og-stil.dk komme med gode råd og vejledninger til bryllupsplanlægningen, hvor du både kan spare penge, sikre at dine gæster kommer og får lidt juridiske tip med på vejen!

Del datoen i tide og på den rigtige måde

Datoen er noget af det første, der skal besluttes. Når daten er sat, kan bryllupsplanlægningen for alvor gå i gang. Brylluppet er som sagt en af de største og mest betydningsfulde dage for mange mennesker, hvorfor det er vigtigt at få alle de inviterede med, som hver især har stor betydning for parret.

Når datoen er på plads, er det derfor bare med at få den delt. Jo hurtigere, desto bedre! Dette vil øge chancerne for at flest mulige kan deltage. Invitationen er gæsternes førstehåndsindtryk af brylluppet og sætter udgangspunktet for forventningerne og glæden op til dagen, hvorfor det er givende at gøre lidt ekstra ud af invitationen. Hvem ønsker ikke, at sine gæster glæder sig ligeså meget som en selv?

Invitationen kan uden problemer personliggøres hos trykkeriet ecograf.dk, hvor man kan designe den lige som man ønsker. Invitationen kan fungere som en teaser til brylluppets tema, underholdning eller stil. Til en invitation hører yderligere en konvolut, som også kan designes og personliggøres. Dette er prikken over i’et, hvis man vælger at gå all in og sætte spændingen helt i top. 

Skab den røde tråd

Har du personliggjort din invitation og/eller konvolut, og åbnet op for forventninger og skabt en stemning? Så er det vigtigt at leve op til dette på selve dagen! Dette kan du nemt og smertefrit føre videre til selve festen, hvilket vil skabe den røde tråd. Det er de små detaljer, der kan gøre den store forskel.

For at skabe en rød tråd fra invitationen og konvolutten til festen er det en idé yderligere at personliggøre ovennævnte med klistermærker af eget design. Klistermærkerne kan personliggøres og produceres efter ønsker og behov, hvilket indebærer alt fra navn, grafik, farver, fonte og formater. Brug klistermærket på de forskellige mange dekorationer; både før, under og efter brylluppet. Dette kunne for eksempel være på invitationen, konvolutten, bordkortet, glasset eller sågar plakat printet til festen. Dette vil skabe en fin rød tråd med et personligt touch og medvirke til en følelse af, at være værdsat og velkommen idet der er brugt tid og overvejelser.

Gå den ekstra mile

Plakat print er nemt og billigt at få produceret i storformat med digitaltryk til indendørs og udendørs brug. Plakat print til brylluppet er en anderledes og smart måde at formidle budskaber og informationer til gæsterne. Dette kunne for eksempel være planen for dagen og aftenen, menukortet, eller informationer om den planlagte underholdning.

Har du høje ambitioner, vil skille dig ud fra mængden og ønsker du at udforske din kreative side? Menukortet, underholdningen eller hvad end hjertet begærer kan udfoldes på en kreativ måde; herunder for eksempel udleveret som en flyer eller folder. Kun fantasien sætter grænserne!

Dine gæster vil uden tvivl huske denne fest og sætte pris på enhver detalje. Gør det før naboen!

Få styr på de juridiske forhold

Dette er bestemt ikke det mest romantiske fif, men kan ikke desto mindre være med til at give jer en tryg start på livet som ægtefolk. Som nyforlovet og gifteklar, er det selvfølgelig det mest naturlige at se frem til et helt liv, med den man elsker. Men livet er uforudsigeligt, og selvom man har fundet sin eneste ene, kan det være både vigtigt og yderst relevant af få viden om, hvordan de juridiske forhold ændrer sig, når man bliver gift. Nogle af disse juridiske forhold, vil nemlig have indvirkning på jeres privatøkonomi.

Oprettelsen af et testamente eller en ægtepagt med særeje kan være med til at skabe en øget fremtidig tryghed i jeres forhold. At oprette et testamente eller en ægtepagt er begge dele helt normalt og kan bidrage med en stor mængde tryghed til ægteskabet allerede fra dag et. Derfor kan det kun anbefales at få styr på de juridiske forhold inden i siger det længe ventede ‘ja’ i kirken på jeres store dag.