Type to search

Accessories Mode Uncategorized

De 3 bedste accessories til dit ur

Share
ur-opbevaring

Er du en af dem, som har flere ure, eller måske bare interesserer dig for ure? Så bør du læse med her. Til ethvert ur hører nemlig også tilbehør. Der findes både flotte opbevaringsmuligheder og så findes der tilmed løsninger, der sikrer, at dit mekaniske ur altid er trukket op. I denne guide kan du finde en samlet oversigt, over de bedste accessories til dit ur.

Ur-remme

Den største trend indenfor accessories til ure lige nu er ur remme. Mange ur-samlere er lige så passioneret om at eje de rigtige remme, som de er, når det kommer til at eje det rigtige ur. Der er også et virkelig stort udvalg af ur-remme på markedet lige nu i mange forskellige materialer. 

Uanset om du vælger en rem af læder, gummi en klassisk NATO eller noget helt fjerde, så kan det give dit ur et helt nyt look. Inden du køber en ny rem bør du dog have styr på urets klap-bredde for at sikre, at remmen passer til.

Watch Winders

Hvis du er en af dem, der skifter mellem ure, eller samler på dem, så kender du helt sikkert til, at de automatiske ure stopper og går forkert, hvis de ikke bliver holdt i bevægelse. Men her kan du få hjælp af en Watch Winder. En Watch Winder er nemlig en smuk opbevaringsløsning til automatiske ure, der samtidig holder rotationerne og bevægelsen i gang i dit ur. Løsningen er altså især til dig, der ofte skifter mellem dine ure. På den måde sikrer du, at dit ur hele tiden er trukket op og klar til brug – uden at du skal indstille dato og tid på ny. 

Der findes et stort udvalg af Watch Winders. Led efter et design som passer din stil, fremhæver dit ur og passer til dit interiør. 

Læs denne guide over de 6 bedste watch winders, som er på markedet lige nu. 

Ur-opbevaring

Der er mange andre opbevaringsmuligheder end en watch winder til dit ur. Og det er uanset om du har behov for at udstille eller opbevare dem. Fx kan du også finde små læder cases, til når du skal ud at rejse. Hvis du har flere ure, og du gerne vil udstille dem, så du har et overblik over dit udvalg, kan du med fordel investere i en ur-boks. Der findes forskellige bokse og nogle har plads til mere end 5 ure. Du kan finde bokse der er bløde eller hårde, i læder eller ruskind og i mange forskellige farver. 

Læs denne guide over de 7 bedste watch cases, som er på markedet lige nu. 

Er du interesseret i flere råd til mode og accessories? Så læs tips til at forbedre dit outfit.