Type to search

Bolig Livsstil

Derfor skal du indrette din bolig med flere blomster

Share

Blomster er flotte og kan rent æstetisk give din bolig et kæmpe løft. Det er dejligt at træde ind i et rum, hvor der er en flot buket blomster på bordet. Det gør dig og dine gæster glade, og ofte får man også en positiv kommentar med på vejen når der er besøgende. I dag er det nemt at få sendt en flot buketblomster direkte til døren, og uanset om du har brug for blomster levering Køge, Nykøbing eller noget helt tredje finder der mange muligheder for blomster udbringning. Læs her, hvorfor det er en god ide at have flere blomster i hjemmet.

Blomster renser luften

Udover at give en dejlig duft, så er blomster også med til at give en renere luft. Blomster suger en del af de partikler som findes i luften bruger dem til at udskille glukose og ilt. Dette giver et sundere indeklima, og en ren atmosfære i rummet. Der findes blomster og planter som er mere effektive end andre. F.eks. Er betonbregnen og fredsliljen nogle af de arter som giver den reneste luft.

Blomster kan reducere støjniveauet

Blomster kan også give et bedre indeklima når det handler om støjniveau. Det trækker støj til sig, og kan afhjælpe mod eksempelvis interne støj som rumklang, men også mod udvendig støj som f.eks. trafik fra omkringliggende veje. Det giver en skøn og behagelig atmosfære som hjælper krop og sind med at slappe af. 

Blomster er en god kilde til positiv energi

Det er de færreste som ikke kan lide blomster. Udover at de er flotte, udgiver de nemlig også positiv energi i rummet. Lavendel er en af de blomster, som giver mest ro i sindet og udskiller positiv energi. Det er også derfor, at lavendel er en af de mest brugte duftmidler i f.eks. Massage-klinikker eller yoga-studier, simpelthen fordi den udskiller afslappethed og velvære. 

Der er mange fordele ved at have blomster i hjemmet – og generel er det bare sundt for sind og helbred at indrette hjemmet med blomster. Generelt er indretning i hjemmet vigtigt, og hvis dette emne interesserer dig bør du også læse vores blog om god ergonomi på hjemmekontoret