Type to search

Mode

Det bedste modetøj i københavn

Share

Tro det eller ej, men København er faktisk en vaskeægte modeby! Danskerne er generelt et meget velklædt folk, og dette ses særligt i Københavns smukke gader. Derudover findes der rigtig mange succesfulde danske designere – og der kommer hele tiden flere til! Du behøves altså slet ikke tage til Paris eller Milan for at opleve et pulserende modeliv. Er københavns smange modeskatte gået dig forbi, kommer vi her med en guide over et par af de vigtigste hotspots i byen, når det kommer til mode.

Lingerie i København

Lad os bare starte helt inderst inde: lingerie. Lækkert undertøj er en helt fantastisk måde at forkæle sig selv på til hverdag. Mange tror måske, at det kun er noget man skal have på for en partner. De mest tjekkede kvinder forstår dog, at have lingerie på for deres helt egen skyld – på en hverdag hvor det regner, og de skal alene hjem og spise rester. Det er netop i disse situationer, at lækkert lingerie er bedst. Det bedste lingerie i københavn findes sandsynligvis hos Anne Sax. I denne skønne butik på Grønnegade, er der fuld fokus på dig. Når du bestiller en times lingerie-fitting er du sikker på, at komme hjem med det helt rigtige. Butikken går meget op i, at anvende rigtige kvinder i deres reklamer, for at hylde den kvindekroppen. En helt fantastisk butik, du virkelig bør besøge.

Designertøj hos MetteP shop

Har du længe haft øjnene på et par lækre efterårsjakker eller en smuk kjole fra Neo noir? Så skal du bestemt forbi MetteP i Hvidovre. Denne fine butik ligger på i Hvidovre, og er helt fantastisk at besøge, hvis du ønsker dig noget tøj fra internationale designere. De har rigtig mange skønne mærker, og et unikt sortiment. Det hele er enormt aktuelt og i lækkert design. Meget af det fantastiske tøj leder tankerne mod en romantisk film i New York eller et instagramopslag fra populære skuespillerinder. Alt i alt en skøn butik, med et unikt sortiment.

Second-hand mode

Tøj behøves ikke være nyt, for at være trendy. Faktisk er det blevet mere og mere trendy at genbruge sit aflagte tøj – og samtidigt købe ind i genbrugsbutikker. Og her behøves du ikke tænke på de store butikker fra én eller anden velgørenhedsorganisation, der er fyldt med meget stort tøj fra et andet århundrede. Inde i København findes der nemlig en lang række af lækre second-hand butikker, der sælger vintage designertøj, sko og accessories. Her er butikker som Time’s Up Vintage og Bakkekilde Vintage værd at fremhæve – Time’s up er mest fokuseret på tøj, mens Bakkekilde Vintage har et stort udvalg af sko, tasker og accessories.    

Mode på nettet

Nu har vi kun snakket om de fysiske butikker i Kæbenhavn. Der er dog mere og mere af vores generelle indkøb, der foregår digitalt. Dette gælder bestemt også i vores forbrug af tøj. Man kan også sagtens få masser af lækre tøjartikler og accessories på nettet. Leder du efter noget til manden i dit liv, kan du fx finde en masse fantastiske lækre produkter på BestMan. På nettet bliver det let og hurtigt at købe ind, og det er særligt godt til accesories, man ikke behøves prøve på.

Tags: