Type to search

Mode

Det hotteste bade sommer outfit til mænd 2021

Share
Sommer outfit

Mangler du inspiration til at vælge det perfekte bade-outfit til sommer? Læs med her, og bliv klogere på hvilket sommer outfit der trender i 2021 for mænd. Vi har nemlig sammensat det perfekte sommer outfit, der med garanti vil vække opsigt på stranden.

Bade sommer outfit – Til badetrolden

Vi kender det alle sammen. Solen står højt på himlen, og alt du vil er bare ud og nyde det gode vejr med dine venner. Du har hænderne helt oppe i vejret, og kan ikke vente med at komme ud, lige indtil du opdager dit klædeskab. Du har måske aftalt med dine venner at I tager ud på stranden, men du kan ikke finde nogle badebukser der vil tage opmærksomheden på stranden. Du mangler et stilfuldt blik, hvor tøjet afspejler du har klasse og stil. Vi har ideén til dit perfekte bade outfit, så du ikke længere skal være i tvivl om hvordan du fanger opmærksomheden. 

Ralph Lauren – Hvid T-shirt

Vi kan anbefale den klassiske hvide Ralph Lauren T-shirt som aldrig går af mode. Det er t-shirten der er kommet for at blive. Den er hverken for overdrevet eller afslappet i looket. Den har den helt perfekte sommer vibe, der afspejler sommer og sol. Se kollektionen her.

Lacoste – Sorte Solbriller

Solen kan være meget skarp for dine øjne, og der er ikke noget mere irriterende end en skarp sol der konstant blinder dit udsyn. Når du ligger og soler dig på stranden, kan det også være mere behageligt for dine øjne, så du kan slappe af uden at bekymre dig om skarpt lys. Med det punktum sat, er det selvfølgelig også vigtigt at notere, Lacoste solbriller går aldrig af mode. De sorte solbriller går godt til din hvide Ralph Lauren t-shirt, og du kan sikre dig om, at der ikke vil være et øje tørt.

Ralph Lauren – Marineblå badebukser 

Nu har vi snart sammensat, det perfekte look til dit bade outfit. Vi mangler dog prikken over I’et. Hvad går godt til hvid? Marineblå badebukser. Med disse farver kombineret, kan du ikke undgå at vække opsigt når du går på stranden. Det er bukser som har et dejligt blødt og behageligt stof. De har lange hvide bånd, der kan strammes efter behov. Når først man har haft dem på, er de svære at træde ud af igen.  Se kollektionen her.

Lacoste – Hvide badetøfler 

Det er også vigtigt at have noget behageligt at træde ned i. Varme store sko, eller sommersko fungerer ikke på stranden. Det vigtigste er at give sine tæer luft, og lad dem mærke at de frie. For at komme til bunds i det problem, kan vi anbefale de hvide badetøfler fra Lacoste. Du kan frit bevæge dig på stranden, uden at du skal bekymre dig om at få svedige tæer. 

Læs også om de 3 hotte sommertrends til mænd