Type to search

Uncategorized

Det vi vil have ekstra fokus på i 2022

Share

Hvert år opstår der nye tendenser og bevægelser, der både både påvirker og udvikler det moderne samfund som vi kender det.  Disse tendenser bliver tydeliggjort gennem diverse sociale medier, antydninger i markedet og folks ændrede præferencer. Alle disse nye områder skal virksomheder og aktører være aldeles opmærksomme på og tilpasse sine ydelser, services og produkter efter. Det er hovedsageligt det der definerer om en virksomhed opnår positive forbedringer eller bliver én i mængden. Og herigennem indtager markedsandele og opnår forrentning af kapital. Vi forudsiger i dette indlæg en række af de nye tendenser, vi forventer kommer til at tage fart i løbet af 2022. 

Smykkeindustrien blomstrer

Mange har formentlig bemærket, at diverse corona restriktioner er ved at aftage og opmærksomheden omkring virussen stagnerer. Gennem den lange nedlukningsperiode har det ikke været muligt at forbruge i samme grad som tidligere, da diverse kulturtilbud og kulinariske oplevelser som følge af pandemien har holdt lukket. Dette leder midlertidigt til, at flere får midler frigivet. Samtidig med dette åbner byen og alle de andre ungdommelige aktiviteter, hvorfor de fleste skal ud og gøre sig attraktivt, da mange ikke har oplevet at møde nye og interessante mennesker i lang tid. Herved forventes det, at produkter som smykker, makeup, tøj og lignende oplever en stor vækst i omsætning i den næste periode. 

Kryptovaluta buldrer derudad

Bitcoin, Dogecoin, Ripple, Ethereum, Altcoin og Litecoin. Ja, mulighederne indenfor kryptovaluta er mange og det er utvivlsomt ikke de sidste typer af valuta, der ser dagens lys det kommende år. Kryptovaluta har oplevet enormt tiltrækningskraft og interesse det seneste par år, men lige så revolutionerende og nytænkende konceptet er, ligeså usikkert opfører kursen sig. Kursen er, som det meste i verden, svingende og influeret af det gamle markedsbegreb – udbud overfor efterspørgsel. Men introduktionen af NFT´er har tydeliggjort konceptets udfordringer. NFT betegner en “non-fungible token” og for den almene forbruger forestiller de pixelerede figurer. For andre, mange millioner kroner. Den dyreste solgte NFT rundede en samlet værdi på op imod 60 millioner danske kroner. Det er helt sikkert ikke det sidste vi kommer til at se til konceptet.

Nattelivet får kronede dage

En af følgevirkninger ved at være lukket ned i lange perioder for et samfund, er den stigende lyst til danse, feste og glemme hverdagens stress og jag. Det har dog ikke været muligt at koble fuldstændig fra og danse til den lyse morgen. Men netop lysten og motivationen for at hygge sig, er bestemt ikke gået tabt i danskernes hukommelse. Bare de seneste uger har man kunne mærke hvordan interessen for nattelivet er blusset op og hvordan man nærmest ikke kan finde et sted at sidde på en helt almindelig torsdag. Vi forventer at nattelivet opnår kronede dage det næste år.