Type to search

Livsstil

Er du på udkig efter en trampolin til haven? Her er 3 ting, du bør vide

Share
Råd til dig der skal købe trampolin

En trampolin er den perfekte udendørsaktivitet til ungerne. Men der findes utallige forskellige trampoliner, så hvilken er den bedste for netop din familie, og hvad bør I vide i forbindelse med jeres trampolin-køb? Dét kommer vi omkring her!

Sikkerheden er alfa og omega

En trampolin skal selvfølgelig være så sikker som mulig. Derfor bør du gå efter en trampolin af god kvalitet og høj sikkerhed; én med en solid konstruktion, højt sikkerhedsnet og brede kantmåtter, som gør fald lidt blødere og på den måde gør risikoen for skader mindre.

Vedligehold og sikkerhedstjek din trampolin

Enhver trampolin har brug for regelmæssig vedligehold og sikkerhedstjek. Når du har købt en ny trampolin er det derfor vigtigt, at du efter et par måneder fx tjekker, om fjedrene virker, som de skal, og at der ikke er løse skruer eller andet, der kan ende i skader. Du kan forlænge fjedre og skruers levetid ved at dække din trampolin til eller eventuelt tage den ind om vinteren.

Når du skal sikkerhedstjekke din trampolin, er det altid godt selv at have sikkerheden i orden. Sørg derfor at have det rigtige tøj på og vigtigst af alt sikre arbejdshandsker – ligesom ved andre dele af havearbejdet.

Få din trampolin gravet ned

Der er ingen tvivl om, at risikoen for skader på en trampolin minimeres ved at købe en trampolin til nedgravning. For på den måde er der ikke ret langt ned, hvis ungerne falder ud over kanten. Det er et stort arbejde at stå for nedgravningen selv, så vores råd er at få professionel hjælp til nedgravning af din trampolin.