Type to search

Karriere

Er du udvikler eller IT-nørd? 3 måder du kan blive klogere på IT og teknologier

Share
IT-nørd

Arbejder du med IT og kunne tænkte dig at blive endnu bedre til det, guider vi dig her til tre veje, du kan gå, for at blive bedre og udvide dine IT-færdigheder.

Få sparring fra mere erfarne IT-folk

Det kan godt være, at du ved en helt masse om IT og teknologier, men står du fx med en IT-udfordring, du simpelthen ikke kan løse, kan du sparre med mere erfarne IT-folk. Det kan selvfølgelig være, at du kender en, der måske ved mere om lige netop den udfordring, du sidder med, end du selv gør. Men er det ikke tilfældet, kan du finde en IT-konsulent med erfaring i at løse en udfordring som din, som kan hjælpe dig med at komme videre. 

Tilmeld dig et kursus

Føler du, at du vil blive bedre til en bestemt teknologi, er der heldigvis mange IT-konsulenthuse, der afholder dybdegående IT-kurser, du kan tilmelde dig. Du kan fx finde kurser i Java, kurser i Oracle Cloud, og kurser i Openshift, hvor erfarne IT-konsulenter lærer fra sig og gør dig i stand til at beherske mange af de funktioner, som sådanne platforme indeholder. 

Deltag på en IT-konference

Der afholdes mange IT-konferencer i ind- og udland, hvor du har mulighed for at deltage og være en del af fagligt interessante diskussioner om den nyeste IT-viden og bestemte teknologier. Er du fx interesseret i at lære mere om softwarearkitektur, kan du tilmelde dig denne store, årlige softwarearkitektur-konference. Her samles dygtige og skarpe IT-arkitekter og udviklere til vidensdeling og ideudvikling med omdrejningspunkt i softwarearkitektur.