Type to search

Parforhold

Fantastiske idéer til Valentinsdag 2020

Share

Valentinsdag er en af de traditioner, som hvert år fejrer kærligheden. Dagen er 14. februar, hvorfor der selvfølgelig er længe endnu. Men har du de store gaver i sigte, er det godt at være ude i god tid. Det er nemlig altid super romantisk at overraske din kæreste på Valentinsdag. Det kan dog også være svært at finde på det helt rigtige, særligt hvis man også tænker på prisen. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi her samlet en nogle gode idéer til valentinsdag, der passer til alle budgetter.

Valentinsdag på budget

Man kan sagtens holde en fantastisk valentinsdag på et begrænset budget! Det handler bare om at være kreativ. Faktisk er de mest romantiske dates dém, der er mest simple. En god idé er at skrive et dybtfølt valentinskort til din kæreste – dette er både billigt og personligt. Hvis du vil give ham/hende en gave, kan du overveje at lave et sjovt klippekort, som du selv kan sammensætte her. På klippekortet kan du skrive lige hvad du vil. Det kan være sødt, sjovt, eller frækt. Inkludér noget han virkelig elsker, som du normalt ikke er vild med; fx en filmaften med hans yndlingsfilm, som du ellers falder i søvn til? Det kunne også være en massage, morgenmad på sengen osv. Kun fantasien sætter grænser! Det eneste gaven køber, er den smule blæk og papir du skal bruge, for at printe klippekortet ud.

Har du i stedet lyst til at arrangere en egentlig date, er der også masser af muligheder. Hvad med en hyggelig night in med jeres favorit fastfood, levende lys, brætspil og en film? Eller du kan spise en middag ude – på budget? Alternativt kan i tage ud; fx kan i købe 2 adgangsbilletter til Tivoli, og så bare slentre rundt i den smukke park, de fine butikker, og nyde det lækre mad. Hvis man ikke prøver nogle forlystelser er Tivoli faktisk ikke ret dyrt. Derudover er det virkelig romantisk – særligt om vinteren med de smukke lys.

Luksuriøs date-idéer

Måske har du ikke lyst til at spare på noget på valentinsdag – er dette tilfældet, kan dagen blive virkelig luksuriøs. Her kan du fx overveje at reservere et ophold på et lækkert hotel. Dette kan fx være et spa ophold på et strandhotel. Ellers kan du byde på en betalt shoppetur og efterfølgende frokost på D’Angleterre. Måske skal i en smuttur til Paris? Har du virkelig lyst til at bruge penge, er det en god idé at investere i en oplevelse, i stedet for en gave. Selvom en dyr gave er lækker, er en fælles oplevelse ofte mere romantisk. Overvej, hvad din kæreste måske har brug for. Er han/hun meget travl og stresset? Så bestil et afstressende ophold på et skønt hotel med spa, lækker mad, og naturskønne omgivelser – mobiler ingen adgang!

Vælger du at tage turen ud af landet, er det selvfølgeligt vigtigt at have styr på de forskellige valutakurser. På den måde er du sikker på, at du ikke bruger hele budgettet op første dag.

Skab en romantisk stemning i hjemmet

Det hele behøver ikke at være ude af hjemmet. Man kan skabe en mindst lige så romantisk stemning i hjemmet, hvis man gør det ordenligt. Et godt forslag er private dining. Her kan I leje en kok, der laver og serverer LÆKKER mad i hjemmet. I skal ikke røre en finger, og kokken vil sørge for en fantastisk oplevelse, hvor I blot kan fokusere på hinanden.

Til dig der er single

Selvom du ikke har en kæreste at fejre valentinsdag med, betyder det ikke, at du ikke skal fejre dagen! Hvad med at invitere dine andre single-veninder ud til drinks og dans? Måske kan du skrive dem alle et sødt kort? Desuden kan du jo også bruge dagen, til at erklære din kærlighed til dig selv. Gør dagen til din selvforkælelsesdag, og giv dig selv en gave. Dette kan være en ansigtsbehandling, en massage, et par nye sko – dét du nu ønsker dig! Om aftenen kan du jo vælge at gå ud og spise alene – det kan man altså godt! Tør du ikke det, kan du bestille noget lækkert mad, og holde en lækker spa-dag derhjemme.

Tags: