Type to search

Børn Familie Livsstil Uncategorized

Gaveideer til de nybagte forældre

Share

Mundbind og håndsprit er ikke det eneste corona-epidemien har ført med sig. Vi er nået ud på den anden side af lockdown, og oplever i øjeblikket et babyboom. Så måske du er en af dem der står overfor, at skulle købe gaver til de nybagte forældre? Hvis ja, så er denne artikel en hjælpende hånd.

Det kan oftest være svært at navigere rundt i baby-junglen, for hvordan sikrer man at give en god gave som ikke i forvejen er blevet krydset af på forældrenes baby tjekliste. I denne artikel finder du 3 gode ideer til hvad du kan give de nybagte forældre, og vi garanterer at disse vil falde i god jord. 

Stofbleer 

Stofbleer er for de fleste nybagte forældre en stor del af hverdagen. Og dette er der god grund til. Udover at være bedre for miljøet, så er de også mere økonomiske og generelt bedre for børn, da de er fri for kemi og kan fås i 100% økologisk bomuld. Derfor er dette en gave man ikke kan gå galt med. Tjek for eksempelvis udvalget af stofbleer hos Babykasse, hvor du kan finde stofbleer i flotte mønstre og god kvalitet. 

Endnu et plus med stofbleer er at de er multifunktionelle. Altså kan de bruges i flere sammenhæng eksempelvis under amning, som nusseklud eller til at klare en omgang gylp fra den lille. En ting er sikkert, stofbleer kan man aldrig have for mange af .

Legetøj der ikke bliver kedeligt

Det kan være hårdt med småbørn i huset. Som forældre skal man være til stede, men sommetider kan det være også være trættende, når man gentagne gange skal have gang i titte bøh lege. Derfor er det altid en fordel, at man som forældre har legetøj klar som en trofast allieret. På den måde, er der noget til at holde opmærksomhed og vække nysgerrighed blandt de små. Men hvad for en slags legetøj er så bedst at give til de nybagte forældre?

Kigger man på nogle af de helt store favoritter lige nu, så står Paw Patrol legetøj øverst på listen. Du kan derfor være rimelig sikker på at sådan en gave vil blive modtaget godt hos forældre såvel som de små. Skulle dette alligevel gå hen og blive for stor en omgang, så kan klassikere som Schleich dyr eller Barbie dukker også gøre tricket. 

Gaver med fokus på selvfokælelse

Det kan også være at de nybagte forældre allerede har købt alverdens baby redskaber og nødvendigheder. Hvis dette er tilfældet, er det i stedet oplagt at give en gave med fokus på forældrene. Her er det en god ide at give en gave der ligger op til selvforkælelse, dette er nemlig ofte noget man halter bagud med når en lille ny kommer til verden. Med hænderne fulde kan det være svært at finde tid og overskud.

Hvis der er en ting der rammer plet hos de fleste, er det hudpleje og generelt wellness produkter. Så et selvforkælelses-kit med, body lotion, håndcreme og lip balm er en vinder. Hvilke produkter er så de bedste tænker du måske? Et godt bud vil være Ecooking, her er du nemlig sikret naturlige og økologiske ingredienser, en sand hverdags favorit.