Type to search

Familie Livsstil

Gaveidéer til den klassiske mand

Share
gaveguide

Det kan være rigtig svært at købe gaver – særligt til mænd. Men gaver er skønne at give, og vi vil derfor gerne inspirere dig til at få købt en virkelig god én. Der findes mange gaveguides som denne, men de er ofte alt for simple. Der findes jo ikke kun én type mænd, men rigtig mange forskellige. Og forskellige mænd bliver sjældent glad for de samme gaver. Derfor har vi valgt at dele vores guide op. Vi fokuserer i denne artikel på gaver specifikt til den klassiske mand. Det er dén mand i dit liv, der holder af at være klædt både pænt og korrekt på. Typisk er denne mand lidt oppe i alderen, men der findes faktisk også en del unge mænd der holder af den flotte, klassiske mode. Vi er gået på jagt på den lækre hjemmeside for klassisk herretøj, fashionland, og fremhæver her vores bedste ideér og fund:

Accessories og herresmykker

Særligt for den klassiske mand er der faktisk rig mulighed for at give diverse accessories og herresmykker i gave. Tænk bare på alle de ure, slips, manchetknapper og mange andre småting der hører til den velklædte, “korrekte” beklædning. Derfor er den klassiske mand faktisk slet ikke ret svær at købe ind til når det kommer til stykket. For selvom ure nok kan være alt for dyre at give i gave, er der mange andre flotte og lækre accessories der ikke koster ret meget.

Et godt eksempel på et stykke tilbehør som altid vil blive taget godt imod, er seler til mænd. Enhver klassisk mand kan finde på at trække i selerne ved fine lejligheder. En sådan gave vil derfor med al sandsynlighed være populær. Derudover er seler sjældent ret dyre – det er altså en fantastisk idé for dig, der er på budget men alligevel vil give en flot gave.

Andre gode idéer til gaver i denne kategori er manchetknapper, slipsenåle, butterflies, reversnåle og slips. Ofte kan du finde alle disse ting i en god kvalitet til mange forskellige priser. Det er altså gaver som alle kan være med på, uanset økonomi.

Luksus i hverdagen

En god måde at købe gaver til enhver, er ved at tænke på følgende måde: hvordan kan jeg opgradere noget de allerede har, og bruger meget? De bedste gaver er nemlig dém, der bliver brugt meget. Denne fremgangsmåde kræver ofte, at du er villig til at investere lidt ekstra i en fantastisk kvalitet. Til gengæld kommer du med stor sikkerhed til at se gaven blive brugt mange år frem.

Et rigtig godt eksempel på sådan en luksusgave er at investere i en ny, lækker pyjamas i eksklusivt design og kvalitet. Dette er selvfølgelig kun en god idé, hvis han i forvejen bruger pyjamas, eller har udtrykt et ønske om at begynde på det. På denne måde vil du forsøde de små stunder i hans hverdag mange år frem.

Det praktiske

Gaver behøves ikke altid være vilde og spændende for at være gode. Ofte vil, særligt mænd, i høj grad sætte pris på praktiske gaver. Er han noget praktisk af natur vil han med sandsynligvis blive rigtig glad for et par sokker eller underbukser. Køb selvfølgelig nogle eksemplarer i en lækrere kvalitet end han ville unde sig selv. Så holder gaven også længere.
Den klassiske mand behøver ikke nødvendigvis kun at få bløde pakker til jul og fødselsdage. Har han en bestemt hobby? Det kunne for eksempel være jagt eller fiskeri. Så kan du med fordel kigge efter gaver som jagtudstyr, jagtrejser, eller fiskeudstyr. Det vil han helt sikkert blive taknemmelig for.