Type to search

Bolig Livsstil

Giv hjemmets indretning et friskt look med disse møbler!

Share
Boligindretning

Trænger dit hjem til et friskt pust, hvad angår indretning og møbler? Så skal du blot læse videre.
Vi gennemgår nye trends og produkter til hjemmet, som kan skabe et friskt og stilbevidst udtryk for netop din bolig. Vi ser eksempelvis nærmere på, hvad et Geberit Douchetoilet kan betyde for dit badeværelse, og hvad en lækker bøjlestang i træ kan gøre for din garderobe.
Slutteligt vil vi gennemgå smarte opbevaringsmøbler til både armbånd til mænd og kvinder.
Vi ønsker dig god fornøjelse med læsningen, og håber at du finder en masse spændende inspiration!

Geberit aquaclean fra Douchetoilet

Image result for geberit aquaclean

For tiden kommer der flere og flere toiletmodeller ind på det det danske markede. Særligt Douche-teknologien har taget sit indtog, hvilket har været markedsdominerende i både Japan og Sydkorea. Geberit Aquaclean kombinerer det klassiske toilet med et multifunktionelt bidet, som sikrer optimal hygiejne efter toiletbesøg. Endvidere er Geberit Aquaclean designet i et enkelt, og enormt stilrent design, som passer ind i ethvert badeværelse og giver det et friskt og lækkert look. Selvom et Geberit Aquaclean kan virke nyt for mange mennesker i forhold til det klassiske toilet… Så oplever langt de fleste en stor glæde ved dette toilet og dens dertilhørende teknologi! Der findes flere forhandlere af et Geberit Aquaclean toilet, og det er faktisk utrolig prisvenligt ift. dets formidable egenskaber!

Giv din garderobe et æstetisk look med en håndlavet bøjlestang!

Det skandinaviske naturlige og rå look dominerer indretningstendenser både herhjemme og i andre dele af verden – med god grund! Med en bøjlestang i smukke træsorter får du nemlig utrolig meget for pengene – både på designfronten, men også på den praktiske front. En smuk og enkel bøjlestang giver dit værelse og garderoben et stilrent udtryk, som udviser stilbevidsthed og indsigt i indretningstendenserne. Vi anbefaler at man finder en bøjlestang i smukke farver, lækkert design og til gode priser, da det vil give ethvert hjem et godt løft. Om end din bøjlestang skal bruges i soveværelset, barneværelset eller entréen – vil det med garanti skabe æstetisk glæde i hjemmet!

Stilrent opbevaring til armbånd til mænd og kvinder

Intet er værre end et rodet og uorganiseret udtryk i hjemmet. Derfor anbefaler vi at du overvejer, hvordan du kan skabe simpel og æstetisk opbevaring til dine ejendele… Om end det er små skuffer til armbånd til mænd og kvinder, eller skabe til kjoler og jakkesæt. I stedet for at gå en tur i IKEA med det samme, anbefaler vi at man undersøger internettet og butikker for at finde unikke butikker, som forhandler unikke produkter. Der findes mange opbevaringsløsninger derude! Og derfor synes vi at man bør finde et system som både er personligt og praktisk til eksempelvis at opbevare armbånd til mænd.

Vi håber at artiklen har givet dig indsigt i de seneste mode- og boligtendenser, som med garanti vil give dit hjem et æstetisk løft. Ovenstående overvejelser er blot få af mange idéer som kan give glæde i hjemmet! Men særligt disse er simple og nemme at implementere i hjemmet – og giver bare et utrolig stilbevidst og hyggeligt look.