Type to search

Parforhold ægteskab

Guide: Sådan kan du fri til din udkårende

Share

I har været sammen i længere tid, I har det dejligt sammen, og nu er du klar til at tage skridtet videre og stille det store spørgsmål: “Vil du gifte dig med mig?”.

At stille dette store spørgsmål sætter uden tvivl en masse tanker og nervøsiet igang, men ét af de helt store spørgsmål er: “hvordan skal jeg fri?”

Netop derfor har vi lavet denne guide, hvor vi har opsat 5 ideer til, hvordan du kan fri til din udkårende. 

Forlovelsesringen

Forlovelsesringe kommer i masser af forskellige designs, ædelmetaller, ædelsten og ikke mindst prisklasser. Det er derfor vigtigt at du gør dig tanker om, hvileken type af forlovelsesring der vil passe til din udkårende, da ringen vil blive båret af din kommende forlovede resten af jeres liv. Skal den være i guld eller sølv? Skal det være en kvadratisk diamant eller en rund diamant? Hvilken stil har din kommende forlovede?

Fri på jeres årsdag

At fri på jeres årsdag er en sød og betænksom måde at fri. Det kan være du vil fri på årsdagen for den dag I mødte hinanden for første gang, jeres første kys eller den dag I blev kærester? Uanset hvilken årsdag du vælger at fri på, er dagen helt og aldeles jeres. 

Fri på et weekendophold

Er der egentlig noget mere romantisk end et weekendophold med din udkårende? Uanset om I tager på et lækkert spaophold eller glamping, skal der nok være plads til en masse romantik, god mad og champagne. Når I har fået nydt hinanden og har fået slappet godt af, kan det være der at spørgsmålet skal stilles.

Fri på en ferie

Har I planlagt en ferie, og ønsker du at gøre den endnu mere mindeværdig kan dette være din oplagte mulighed for at fri. Hvad end I er på ferie i romantiske Paris eller på backpacker tur igennem regnskoven, vil et frieri uden tvivl gøre jeres ferie uforglemmelig.  

Fri på en restaurant

At fri på en restaurant er en klassisk måde at fri på. Det kan være at du vil fri på den restaurant I havde jeres første date, den restaurant I elsker og besøger hyppigt eller den restaurant, hvor en sjov hendelse skete for jer. 

Fri spontant derhjemme

Hjemme hos jer selv er det der I er mest jer selv, hvor I slapper af og hvor I har en hverdag sammen. Du har muligvis tænkt i lang tid over, hvad det meste romantiske og bedste frieri er for jer, men måske et spontant frieri midt i opvasken, mens I ser en film eller nyder en hjemmelavet middag er lige netop dér følelserne får frit løb og du ikke længere kan vente med at stille det store spørgsmål.

Uanset hvordan du frier er det vigtigt, at frieriet afspejler jer og jeres forhold.