Type to search

Motion

Hold dig i form i vinter månederne

Share

At holde sig sund og i form under de kolde vinter måneder, kan for mange godt virke decideret umuligt.
Vinter månederne er kolde og mørke, og det er her i mørket at vi danskere leder efter lidt lys of håb, i form af den gode julemad, konfekt, varm kakao og jule film.

Hvilke muligheder er der?
Vi bliver mere og mere indenfor i disse måneder, vi motionere måske ikke så meget som vi gjorde tidligere på året. Der er måske mange som sidder med en skyldfølelse over ikke at bevæge sig så meget, og generelt ikke være så meget udenfor. Der er faktisk mange muligheder hvorpå den friske luft kan nydes, og samtidigt komme i bedre form, og en af de muligheder er en god lang cykeltur evt. igennem skoven på en Mountainbike. Det terræn fyldte skovområde er både for den øvede mountainbike entusiast som suser gennem bakkerne, men også for børne familien der ikke har behov for fart, men derimod en hyggelig gennem skoven med varm kakao i rygsækken.

Den korrekte påklædning
Om du er entusiasten eller børnefamilien kan det dog stadigvæk godt være svært at hive sig selv ud i kulden, men her kan man med fordel bruge det gamle ordsprog: ” Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr. Kun dårlig påklædning“. Om det er vinter eller sommer så handler det generelt om at have sæsonens korrekte cykeltøj. I vintermånederne skal man sørge for at have lange cykelbukser, hovedbeklædning, handsker, cykeljakke m.m. At iføre sig det korrekte cykeltøj, betyder at du får en cykeltur hvor du hverken fryser eller har store vinterbukser og jakker på som mindsker din bevægelighed men derimod frigør dig til at have en mere behagelig tur.

Motion der gavner
En ugentlig cykeltur kan gøre verden til forskel, både for din kondition men også dit overskud i hverdagen. Den friske luft blandet med dagslys gavner din energi, og kan virke afstressende på både krop og sind hvilket er noget som alle kan få gavn af. Den ugentlige cykeltur bidrager også til forøget blodomløb, og frigiver samtidigt også endorfiner der er med til at give dig en lykkefølelse, som er noget vi alle godt kan bruge lidt ekstra af her i de mørke måneder.