Type to search

Livsstil

Hvor skal sommerferien gå hen i år? 3 anderledes destinationer

Share

Har i ikke planlagt ferie endnu og drømmer om en anderledes ferie, hvor destinationen ikke hedder Malaga eller Tenerife? Så læs med her, hvor I kan finde inspiration til jeres næste ferie.

Det historiske Georgien

Georgien er et land, der endnu ikke er overrendt af turister, og I har derfor muligheden for at udforske landet mens det stadig er autentisk. Landet byder på utrolig meget historie og kultur, da det er en af verdens ældste kristne nationer. Det kommer til udtryk i de oldgamle kristne bjergbyer. Landet har også kyst til Sortehavet og særligt kystbyen Batumi med dets mange badestrande er et besøg værd.

Det er forholdsvist billigt at rejse i Georgien og klimaet er behageligt med omkring 25-30 grader henover sommeren. Flyveturen til Georgien tager ca. 8 timer. Husk at forbered dig mod jet lag, hvis du plejer at blive hårdt ramt af det.

Aktiv ferie i Østrig

Østrig byder på den smukkeste natur med masser af søer og bjerge, som inviterer til den perfekte aktive ferie. Er I en familie med børn vil børnene være godt underholdt i den store natur. Er I til det mere ekstreme kan I paraglide ud over bjergene, wakeboarde i de smukke søer, fires ned over et vandfald eller gynge på Europas største gynge. Mulighederne er mange og det bliver bestemt ikke kedeligt!

Vil I også gerne et smut forbi hovedstaden, har Wien masser af fantastisk arkitektur at byde på. Da Østrig er beliggende i hjertet af Europa kan temperaturen stige kraftigt over sommeren og landet har oplevet flere hedebølger de sidste par somre. Vær derfor forberedt på varme temperaturer og husk at følg en gennemført pakkeliste, så du er sikker på du ikke glemmer noget essentielt på din rejse.

Husbåd i Amsterdam

Amsterdam er en utrolig smuk hovedstad med masser af parker, markeder, kanaler og museer. Får I timet jeres tur smart kan I opleve nogen af de mange gratis festivaler Amsterdam har at byde på. F.eks. løber Robeco Zomerconcerten, som er en klassisk musik festival, af staben omkring juli/august.

I byens mange smukke kanaler ligger husbådene på rad og række og heldigvis vælger mange at udleje deres husbåd via AirBnB. Skift hotellet ud med denne lidt anderledes overnatningsmodel og nyd en kop morgenkaffe midt på Amsterdams livlige kanaler. Samtidigt er Amsterdam en rigtig god shopping by. Derfor kan du med fordel pakke en ekstra blød taske, så du har plads til mere. Men husk at tjek en valutaomregner inden du går amok i de mange gode tilbud og glemmer valutakurserne.