Type to search

Uncategorized

Ideer til aktiviteter i ferien

Share

Sommerferien nærmer sig – for mange betyder det en bred kombination af Tour de France, rigtig god stemning, øl og sodavand en mas, solbrillerne og sommerkjolerne pakkes ud af skabet og badebukser med forskellige motiver på. Sommerferien betyder for mange betyder dette sol, varme, udlandsrejser og kvalitetstid på stranden med familien. Det er tiden hvor du har mulighed for at fordybe dig i dine tilsidesatte interesser, der ikke har fået samme opmærksomhed i hverdagens stress og jag. Alle bekymringerne kan lægges til side og du har nu muligheden og ikke mindst tiden, til at udforske dine interesser. Dog kan sommerferien også bruges til at prøve nye og spændende ting, man måske ikke oplever eller har tid til normalt. Dette indlæg giver dig en lang række bud på hvad du kan få tiden til at gå med i løbet af sommeren. 

Besøg dine venner

Normalt kan man godt negligere at besøge de venner eller familiemedlemmer, der måske bor lidt længere væk, men som har lyst til at bruge tid med. Her er ferien en oplagt muligheden for at stige på et tog eller et fly for den sags skyld og komme afsted.

Tag på galleri

Det er nok de færreste, der ville besøge et galleri i deres travle og hektiske hverdag. Men det kan faktisk være en stor oplevelse, at lade sig inspirere af diverse skulpturer og malerier. Det er klart en anbefaling værd!

Tag i en park

Noget af det mest beroligende kan være netop ikke at lave noget – bare at sidde på et tæppe i det gode vejr og høre en god podcast eller læse en spændende bog. Her kan man samtidig bruge muligheden for at kigge på menneskers, der også kan være enormt interessant at observere. 

Besøg en stor seværdighed 

Tivoli, Den lille havfrue eller Zoologisk have er attraktioner man bare alt for sjældent får besøgt. Her er sommeren en god mulighed for at tage en tur i den gamle rutchebane, tag det obligatoriske turistede selfie med den lidt for lille havfrue og opleve løvens storhed i sikkerhed bag et stort bur. 

Dette var nogle af de aktiviteter man ville kunne tage sig til. Fra redaktionen, ønsker vi alle vores læsere en god sommerferie!