Type to search

Livsstil

Jul 2021: Den store gaveguide

Share
gaveguide

Julen nærmer sig, og det gør gaveræset dermed også. Men hvad med at undgå stressen, og købe dine gaver tidligt? Hvis du mangler inspiration til, hvilke gaver du kan købe allerede nu, kan du læse med her. Vi giver således 5 bud på julegaver, du kan lægge under træet i december, men købe allerede i november. 

En oplevelse

Uanset om du skal købe en gave til en kvinde, mand, ung eller gammel, bliver alle glade for at få en oplevelse. Og der er mange forskellige måder at give oplevelser på. Enten kan du give en oplevelse, som I skal dele sammen, eller give en oplevelse til modtageren kun. Skal I dele oplevelsen, kan du invitere på en lækker brunch på en cafe? Eller måske kigge opskrifter på brunch igennem og lave den selv? 

Et gavekort

Hvis ikke du køber dine gaver i et af de store magasiner, så kan du risikere korte frister for at bytte gaver. Det kan du komme udenom, når du køber gavekort. Så kan modtageren helt selv vælge, hvad gavekortet skal bruges på, og hvornår det skal bruges. Vælg modtageren yndlingsbutik eller gå en mere kreativ retning og køb et gavekort til en restaurant eller andet. 

Selvforkælelse

En af de mest værdsatte gaver man kan give, er en tid til selvforkælelse. Det kan være et gavekort til en lækker massage, en frisørsalon eller en anden behandling. Du kan også lave din egen kurv med lækre produkter, så I kan lave jeres helt egen spadag derhjemme. 

Elektronik

Vidste du, at den nyeste iPhone 13 blev lanceret i september 2021? Det gør den til en sikker vinder, hvis du vil gå all in på en lidt dyrere gave. I den billigere ende, kan du købe tilbehør til telefonen istedet. Fx kan du med de nye trådløse høretelefoner fra Apple lave noise cancelation, ligesom du også kan indstille dem til at være transparente, så du kan høre dine omgivelser og musikken imens. 

DIY

DIY trenden er næsten umulig at komme udenom i år. Både når det kommer til hækling, strik, armbånd, ler og mere. Rid med på bølgen og lav din gave selv. På den måde er du sikret en personlig gave, som er helt unik. Hvis du mestrer kunsten endnu, findes der butikker, som gør dit DIY projekt lidt nemmere. Du kan både male dit eget porcelæn, men der er også butikker, hvor du kan lave dine egne smykker.

Har du brug for mere inspiration? Læs denne gaveguide til hele familien.