Type to search

Familie Livsstil

Julegaver til hele familien: Den ultimative guide 2020

Share

Nu nærmer julen sig med hastige skridt, og de helt rigtige julegaver skal snart købes ind. Men inden panikken for alvor spreder sig, vil vi i denne guide introducere dig for 15 gode gaveidéer til hele familien i 2020.

Så her kommer den ultimative julegaveguide med både de mere traditionelle gaver, men også dem, som du helt sikkert ikke har tænkt på før nu.

Julegaveidéer til faren

1. Et perfekt dress watch eller moderne herreur

Et lækkert ur i en god kvalitet er specielt en god julegave til manden, fordi han vil tænke på personen, der gav ham det, hver gang han tjekker klokken! Dermed vil sådan en gave skabe minder mange år frem. 

Vælg for eksempel et minimalistisk og eksklusivt herreur eller et iøjnefaldende og funktionsrigt ur. DitUr har et bredt sortiment af ure, hvor man helt sikkert vil kunne finde det helt perfekte ur.

2. Premium spiritus til den kvalitetsbevidste mand

En lækker flaske spiritus af høj kvalitet vil passe perfekt til manden, som nyder et godt glas i ny og næ. Om det er gin, whiskey, rom eller andet, så vil der helt sikkert blive sat pris på en god flaske. Hos Collection Spirits kan du finde et stort udbud af forskellige typer af spiritus samt gode pakketilbud.

3. Fede accessories til den modebevidste mand

Der er mange gode muligheder, når det kommer til accessories til manden, der har en holdning til, hvad han tager på. Om det så er et bælte, et slips, en butterfly, et par manchetknapper eller et tørklæde. Derfor er en fed accessory i god kvalitet en oplagt idé, hvis du har svært ved at finde på en gave til manden, der har alt. Hos Bestman finder du et bredt udvalg af accessories og smykker til mænd.

4. Nyt lir til bilen, som skaber køreglæde

Er din mand, far eller kammerat en vaskeægte bilentusiast? Så er det oplagt at give ham noget nyt udstyr til bilen. Det kunne eksempelvis være en ODB-tester, som man i skrivende stund kan bestille og modtage gratis fra Carter.

Når der er vrøvl med bilen kan OBD-testeren give nyttig information og indsigter om din bils tilstand, som sendes direkte til din Carter app på mobilen. På den måde bliver man i realtid underrettet om bilens sundhedstilstand – og tager styringen, hvis man kommer i eventuelle bilproblemer. Enhver bilfanatikers drøm!

5. Et abonnement til et kamera, som du ellers ikke havde råd til at købe

Nu til en lidt atypisk, men spændende julegaveidé til den fotografi- og filminteresserede mand. Hvis herrens største ønske er et nyt kamera, men pengepungen ikke er så stor, så er en lejeperiode af udstyr hos Wedio en oplagt julegave, da man her kan leje udstyr til det næste fotografi- eller filmprojekt.


Julegaveidéer til moren

1. Eksklusive og smukke smykker der kan bruges i år frem

At give smykker i gave er bestemt ikke en ny julegaveidé. Det må være fordi, man næsten aldrig kan få galt i byen med et smukt og unikt smykke i gave!

Det helt rigtige smykke kan både være personligt, udspringe af en følelse og være lavet i en sådan kvalitet, at drømmesmykket forbliver en del af det faste outfit mange år endnu. Hos Bolou kan du både finde smukke smykkedesigns klar til at købe, men du kan også få designet dit helt eget smykke. 

De unikke smykker fra Bolou er en klasse for sig, men passer måske ikke helt til dette års gavebudget. Hos Guldsmed Lind finder du smukke kollektioner fra en lang række danske smykkebrands i en lidt lavere prisklasse. Fællesstrækket for disse brand er deres moderne designfilosofier, gode materialer og høje kvalitet – uanset prislejet smykkerne befinder sig i.

2. Smart tøj og lækre sko til den modebevidste kvinde

En lækker bluse, en tidløs kjole eller et par fede støvler er oplagte muligheder til kvinden, som elsker at udtrykke sig gennem sit tøj. 

Hos Leiberg.dk kan du finde designertøj til enhver lejlighed og smag, som heller ikke går på kompromis med kvaliteten. Det handler blot om at finde den helt rette sag, som er med til at vise kvindens personlighed frem.

3. Interiør og kunst til den boliginteresserede

Boliginteriør og indretning til hjemmet er med til at få en til at føle sig godt tilpas. Her kan personlighed i den grad også komme på display, da et valg af for eksempel en lampe ikke nødvendigvis er et nemt valg.

Hos Brøndsholm kan du blandt andet finde boligtekstiler og belysning, og med et omfattende sortiment, vil den rette lampe nok kunne findes. Herudover kan du hos ModernRoom finde både spændende møbler og fantastisk boligindretning til enhver smag.

Hvis man har med den meget kunstinteresserede kvinde at gøre, kan man finde unikt og moderne kunst hos Artland.  

4. En fredfyldt forkælelses-dag ud over det sædvanlige

Hvis man virkelig vil forkæle kvinden i sit liv, så vil en dag i afslapningens tegn være en oplagt mulighed. Hos Arndal Spa kan du tage en pause fra den travle by og et fredfyldt og velfortjent afbræk fra hverdagen. 

Giv f.eks. et gavekort til en massage, en ansigtsbehandling eller en spa og brunch session. Ved køb af gavekort for mindst 500 kr. får man endda adgang til hele spaafdelingen. 

5. En praktisk taske til de særlige øjeblikke

Hvis du skal finde en gave til hende, der hellere vil være ude i det blå end at se TV, så vil en af de to rygsække fra Standley være lige sagen. 

Taskerne er perfekte til det aktive liv, da de er praktiske og nemme, men samtidig super smarte. Vælg deres Splitbag, hvor man både har et rum til sine normale sager, men samtidig også et kølerum til mad og drikke. Eller vælg Leanbag, hvor man altid vil have mulighed for at sætte sig ned, selv når man er på farten. 


Julegaveidéer til pigen

1. Fin hårpynt af den bedste kvalitet til den pyntesyge pige

Søde sløjfer til håret, hårspænder, hårbøjler og hårelastikker er små men søde accessories, som er med til at sætte prikken over i’et i enhver lille piges outfit. Derfor vil et udvalg af søde håraccessories være en oplagt gave til den pyntesyge pige.

Det danske mærke Milledeux har et stort udvalg af kvalitetsprodukter til håret, som både er nikkelfri og oeko-tex-certificeret. 

2. Personlige og unikke børnesmykker og smykkeskrin

Sammen med hårpynt så er søde børnesmykker også med til at sætte et personligt twist på børns outfits. Hos Babybroderi kan man finde smykker med søde motiver og farver, eller man kan vælge at få lavet et unikt smykke med en helt personlig indgravering.

Hvis man gerne vil give en ekstra lille ting, så vil et smykkeskrin være en perfekt kompagnon til det lille smykke. Hos Babybroderi kan du ligeså finde smykkeskrin, med søde motiver og mulighed for personliggørelse.


Julegaveidéer til drengen

1. Smart butterfly til den unge dreng

En børnebutterfly er en god og sjov gave til den lille dreng, som elsker at klæde sig smart på, f.eks. når familien skal til fest. Her kan der både være tale om en mønstret butterfly, ensfarvet eller en i et lækkert materiale. 

Hos Milledeux kan du ligeledes finde et stort udvalg af pæne og sjove butterflies til den smarte, unge dreng. 

2. Tøj til den outdoorsy dreng

Er den lille modtager af gaven vild med udendørsaktiviteter og lege, så vil en ny jakke, rygsæk eller et par vanter være lige sagen. Hos Friluftsland kan du finde udvalgt børnetøj og sko, som både er praktisk, sejt og super alsidigt. Det handler blot at finde ud af, hvilken anledning der skal købes ind til. 

3. Hans (eller hendes!) første telefon

Hvis det er tid til, at sønnen – eller datteren – skal have sin første telefon, så vil en brugt iPhone måske være en god idé. På den måde kommer den lille med på iPhone-bølgen, men du undgår at betale mange tusinde kroner for en ny telefon, der kan gå i stykker.

Hos Telerepair kan du købe en brugt iPhone sikkert og endda med 2 års garanti. Læs mere inde på siden, hvis du vil vide mere om hvordan man vælger den rette, samt hvad der ellers er af fordele ved at købe en brugt telefon.