Type to search

Børn Familie

Lav en digital ønskeseddel med Ønskeskyen – nem, enkel og personlig

Share
Ønskeseddel med Ønskeskyen

Kæmper I i familien med at holde styr på alle ønsker? Og vanker der sure miner fra børnene, hvis bedsteforældre kommer med bløde pakker, fordi de ikke kunne finde den Ninja Turtle, der stod på ønskesedlen?

Slip for besværet og lav en digital ønskeseddel med Ønskeskyen.

I denne artikel forklarer vi, hvordan du kan danne dig et overblik over gaveræset – og nemt holde styr på, hvem der giver hvad, så barnet ikke får samme gave to gange.

Sådan fungerer din digitale ønskeseddel på Ønskeskyen

Ønskeskyen bygger på en idé om, at det skal være let, enkelt og hurtigt at holde styr på ens egne, og andres, gaveønsker. For at bruge tjenesten, skal du blot oprette en bruger på hjemmesiden – og begynde at lave din digitale ønskeseddel.

Derudover kan du downloade app’en eller installere Ønskeknappen. Begge gør det (endnu) nemmere at oprette din egen personlige ønskeliste, som hurtigt kan deles med familie og venner.

Listen er altid tilgængelig – såfremt der er adgang til internettet.

Den digitale ønskeseddel gør det dermed nemt for gavegiveren at danne sig et overblik over, hvem der ønsker sig hvad – i stedet for at skulle orientere sig i diverse e-mails, Word-dokumenter, PDF’ere, fysiske sedler osv.

Med Ønskeskyen, kan du…

Oprette dine egne ønsker, mens du er i webshoppen (eller butikken)

Det er nemt at gemme sine ønsker med Ønskeskyen.

Du kan enten oprette dem automatisk eller manuelt.

Når du opretter et ønske automatisk, skal ønsket findes på nettet. Når du ser noget i en webshop eller på en hjemmeside, du ønsker dig, skal du blot kopiere linket (URL’en) og så forsøger Ønskeskyen at hente alle de relevante informationer (inklusiv pris) selv.

Du kan også oprette et ønske manuelt, hvis du har set det i butikken – eller ikke kan finde det online. Her skal du selv indtaste de relevante oplysninger, og evt. tilføje et billede.

Dele ønskesedlen via link, mail eller Facebook

Når ønskesedlen er fuldendt, kan du let dele den via link, mail eller Facebook.

Modtageren af linket kan herefter gå ind og se alle de ønsker, der er blevet tilføjet til listen. Men brugeren, der har oprettet ønskesedlen, kan ikke selv se, hvem der tilgår listen. Det garanterer, at barnet stadig kan blive overrasket, hvis I har inviteret fjerne slægtninge fra udlandet, eller hvis I har planlagt et surprise party.

Reservere ønsker, så ingen køber det samme

Modtagerne af ønskesedlen kan også reservere specifikke gaver.

Det er super nyttigt, fordi I kan undgå situationer, hvor barnet (eller du) får de samme gaver fra flere. Det fjerner også en masse besvær for gæsterne, fordi de har lettere ved at koordinere deres køb – selvom de måske ikke kender hinanden i forvejen.

Find idéer (og rabatkoder) til gaver

Ønskeskyen er for nyligt også blevet udvidet med en inspirationsside. Her er det muligt at finde idéer og inspiration til gaver.

Flere af artikler har også klækkelige rabatkoder, der gør det nemt for jeres gæster at finde det bedste tilbud på de mange gaveønsker.
Leder du efter mere inspiration til julegaverne? Så læs vores store 2020-guide.