Type to search

Livsstil Mode

Mode inspiration fra hele verden

Share

Mode tendenser kommer og går, og driver inspiration fra alle verdenshjørner. Mode bliver meget påvirket af det historiske samt de kulturelle tendenser. Her får du et indblik i hvordan mode tendenser bliver til over kloden.

Asiatisk mode 

Asien og især Japan spryder frem med deres unikke historie for mode. Den højeste kvalitet af bukser kommer fra Japansk denim og er blevet et heritage piece indenfor mode verdenen. Japansk kvalitet er også blevet udbredt i hjemmet med høj kvalitets knive, unik ler produkter og meget mere til. Japanske solbriller er et sommer must have nu om dage, specielt nu da sommeren er nær. Solbrillerne fremstår af lige så høj kvalitet som det er at sige lædersko fra Portugal. Derfor er det klart oplagt at gå på opdag i det utal af japanske designere, og specielt indenfor denim og Japanske solbrille mærker.

Danmark er med på moden 


Skandinavisk design begynder at melde sig mere og mere på banen og udbreder sig i verden. Med en dyb historie for indretning har dansk design specielt sat sit præg. Med mærker som Royal Copenhagen, produkter som PH lampen er lille Danmark kommet på verdens kortet over hvad det vil sige at være moderne og stilrent. Med en renæssance for vintage og overordnet skandinavsik design er det altid klog at investere i danske mærker og den høje kvalitet som det bringer. Europæisk mode 

Det er ingen hemmelighed at mode verdenen har dets hovedstad i Italien og Frankrig. Europæisk mode har indflydelse på hele verdenen, og de store fashion shows bliver set verden over. Med de store modehuse lokaliseret i Europa påvirker vi de nyeste trends meget.Danmark spryder frem 


I Danmark er iværksætter drømmen også en væksende tendens, og vi bliver ved med at pumpe kvalitetsbevidste mærker ud fra højre og venstre. Vores lille land byder også på lidt af hvert eftersom vi eksempelvis lige har fået verdens fedeste bydel i Nørrebro. På Nørrebro finder man rig inspiration i moderne tider, om det er et dybt dyk i vintage butikker, de hyggligste barer eller en forfriskende økologisk øl på fortorvet. Hyggen findes og den skandinaviske stil lever igen verden over.