Type to search

Mode

Modetrends efter COVID-19: Disse 3 sommerstyles skal du holde øje med

Share
print mønster og farverige kjoler i sæsonens modetrends

Efter flere måneders hjemmearbejde, blev bløde t-shirt og joggingbukser den nye tøj standard. Nu hvor der endelig er grund til at iføre sig ‘normalt’ tøj igen, så kan du med god samvittighed lægge joggingbukserne på hylden og dykke ned i 3 af tidens lækre modenyheder. Få gode ideer til sommerstyles der vil komplimentere så godt som alle kropstyper.

Løse buskestyles med elegante sko

Længe har den højtaljede bukseform domineret buksemoden, men blandt de internationale designere ses nu et langt løsere fit. Bukserne er ikke bare blevet mere ‘flagrende’ om benene. De skal nu også sidde neden om hofterne – dog uden at vise maven. Den afslappende hverdagsmode fra nedlukningen smitter både af på bukser og nederdele. Kombiner gerne dine casual bukser med et par elegante sko, så du undgår at dit look bliver alt for sløset. 

Printtryk i skarpe kontrast farver

Der er smæk på designernes farvepaletter på modescenen. I forlængelse af et lukket og kedeligt efterår, er tøjet denne sommer både fyldigt og farverigt. Du vil derfor støde på kjoler med stort blomsterprint eller prikkede buksedragter i kraftig pink, orange eller grøn. I denne sommersæson er der ingen grænser for, hvor stort og farvestrålende dit nye tøj må være. Vær derfor gerne modig med til modevalg og løb nogle chancer.

Pufærmer på kjoler og skjorter

I 2019 så denne trend snige sig langsomt ind på modescenen. Men for sommersæsonen har de fine pufærmer gjort sin fulde entre. Det er særligt for kjoler og skjorter at pufærmerne gør sin entré denne sæson. Men er du på udkig efter en lun sommersweater til de kolde aftener, kan du med fordel gå efter en fin strik med puffede ballonærmer. Er du ikke til at købe nyt? Når du køber dit tøj brugt kan du forny din garderobe på bæredygtig vis.