Type to search

Fest Livsstil Parforhold Uncategorized ægteskab

Sådan holder du et gennemført sommerbryllup

Share

Sommeren er højsæson for bryllupper. Og med rette, for det gode vejr og de lyse nætter, sætter de perfekte rammer for et gennemført sommerbryllup.

Men der er mange ting at holde styr på, når man skal planlægge et bryllup. Derfor får du her gode råd til, hvordan du holder det perfekte sommerbryllup.

Forinden planlægningen af den store dag går rigtigt i gang, bør du dog først have styr på de juridiske detaljer. Det skaber grobund for et trygt ægteskab, når forhold som ægtepagt og andet er i orden. 

Vælg den rigtige lokation 

Lokationen til et bryllup er en af de vigtigste ting at få styr på. Det sætter nemlig scenen og stemningen for aftenen. Hvis du vælger en indendørs lokation, så sørg for at der er styr på temperaturen og udluftningen i lokalet. Du kan også vælge at holde det udendørs i et telt. Vælg den lokation, der passer til dine drømme og budget. 

Let sommer make-up og hårstil

At være brud om sommeren kan være lidt af en udfordring, hvis det er en varm dag. Den store kjole, make-up og en alle de ting, man skal nå, kan være udmattende – og også for looket. Derfor er det en god ide at gå med en let makeup og kjole, som passer til årstiden og sollyset. Du kan også vælge en naturlig og luftig opsætning af dit hår for at imødekomme varmen.

Dresscode

Sommervarmen kan også have betydning for gæsternes påklædning. Du kan med fordel give dine gæster vejledning i, hvordan de bedst kan klæde sig, så det passer til den valgte lokation og til vejret. Inkluder gerne en dresscode i bryllupsinvitationen, så dine gæster kan nyde fejringen i et outfit, der er komfortabelt og passende til dagen.

Sommermad

Maden til bryllupper er ofte et omtalt emne også efter festen.

Derfor er det også vigtigt, at I vælger en menu, som I elsker. Tænk over sæsonen, når I skal vælge menuen. På en varm sommerdag kan det fx være en god ide at vælge en lettere menu, med friske salater, årstidens fisk eller skaldyr og en frugtig dessert med sæsonens bær.

Vil du have flere råd til, hvordan du kan planlægge og holde det perfekte bryllup? Så læs Bryllupsplanlægningen: Fif og idéer.