Type to search

Fest Karriere

Sådan planlægger du et sundt firmaevent

Share

Er du med i festudvalget og står og skal planlægge næste firmaevent? Når festen skal afholdes har vi i Danmark tradition for at inkludere alkohol som en selvfølgelig del af arrangementet. Og mange medarbejdere vil måske også blive skuffet, hvis ikke der bliver serveret en god flaske vin eller øl når de skal hygge med kollegaerne. Men det kan faktisk lade sig gøre at kombinere et sundt firmarrangement uden at gå på kompromis med de våde varer. Her er 3 råd til hvordan:

Kombinér øl og yoga

Du har måske hørt om øl-yoga før, det er nemlig blevet en populær aktivitet til sociale arrangementer. Og det kan være en rigtig skæg aktivitet, og øllet får ofte de tørstige med på ideen. Som regel laves det på et niveau alle kan være med på, så selvom man ikke er god at sidde i hundestillingen er det sjovt for alle. Der findes flere steder som udbyder disse sjove aktiviteter for grupper, og øl-yoga er noget som giver anledning til grin og sjove historier på kontoret bagefter.

Tilmeld firmaet til DHL-stafet

Mange firmaer deltager i den årlige DHL-stafet rundt omkring i landet. Det har efterhånden vokset sig til et relativt stort arrangement, både løberne og tilskuerne giver den gas. Traditionstro bliver der grillet efter løbet, og her bliver der også knappet op for en kold forfriskning bagefter. De kan skabe enormt god stemning blandt kollegaerne når de i fællesskab har klaret stafetten, hvilket også giver god samvittighed når festen skydes i gang bagefter. 

Padel tennis : den nye firmadille 

Der findes efterhånden et hav af padel tennis baner rundt omkring i Danmark, både indendørs og udendørs. Padel tennis er en genial sport fordi, at alle kan være med uanset niveau. Det er en rigtig nem sport selv som nybegynder, hvor du i traditionel tennis har markant sværere ved at få bolden over nettet hvis ikke du har prøvet det før. Det bør siges, at lige nu er efterspørgslen på baner meget stort så man skal være ude i god tid. Men der kan være et par rigtige sunde og sjove timer i padel tennis inden firmafesten starter.