Type to search

ægteskab

Sådan sørger du for at ende i et godt parforhold gennem online dating

Share
parforhold

I takt med digitaliseringen har vundet sit indpas er det blevet mere og mere almindeligt at bruge internettet til stort set alt i det daglige. Før i tiden blev der set skævt til at lede efter eller finde sin kæreste online, men sådan er det slet ikke mere. Mange finder i dag deres partner online og det er bredt socialt accepteret. I en travl hverdag med fuldtidsjob og fritidsinteresser kan det være svært at se hvor man skal møde nye mennesker og hvornår man skal have tid til det. Her er online dating en stor hjælp og man ved at dem der henvender sig til en for det meste vil have de samme formål som en selv – nemlig at ende i et godt parforhold. 

Kig efter de rette målgrupper

De bedste dating sider for dig, er de datingsider der passer til dine præferencer. Der findes i dag rigtig mange dating sider i Danmark. Alle henvender de sig til forskellige målgrupper. Der findes fx datingsider der henvender sig til homoseksuelle, til seniorer, til landmænd, til unge, til smukke, til folk med høje ambitioner til folk der vil være utro m.m. Denne store forskellighed i målgrupper, gør at folk har lettere ved at søge mod de sider der henvender sig til dem. Det gør det lettere at finde en datingside der passer til den du er og det du søger. Vigtigst af alt bliver det også lettere at ende i et godt parforhold gennem online dating, fordi du ved at dem der er på siden, også er nogen der er der, fordi de syntes at målgruppen passer deres præferencer. 

Vær ærlig om dine hensigter fra start 

Selvom du anvender en side med det formål at finde en kæreste, kan der være brodne kar imellem. Du må derfor være meget ærlig og ikke ligge skjul på dine hensigter. Du skal være helt klar i mæglet og være tro mod det du søger. På din profil må du skrive at du leder efter en kæreste og at alt andet ikke har interesse for dig. Derudover må du ligeledes være meget tydelig omkring hvad du står for og hvad du søger i en partner. På denne måde har man allerede lavet et godt stykke forarbejde inden den første date og filtreret dem fra der ikke passer på det du ønsker og søger i en partner. 

Rid ikke på flere heste af gangen 

Når du leder efter en kæreste online på dating sider i Danmark, er du nødt til at udstråle at det virkelig er det du vil. For at holde styr på fakta omkring den person du dater, er det en god idé kun at date én person ad gangen. Giv dig god tid til at finde den rette og lad dig ikke påvirke af at der pludselig er en anden interessant person der henvender sig via din profil. Er personen for spændende, må du lukke det andet ned først. Det giver dig bedre energi til at fokusere på det der er det egentlige formål. 

Du må ikke oversælge din profil 

Det er væsentligt at du ikke oversælger din datingprofil. Den skal give et realistisk billede af hvem du er. Ligesom du kan blive skuffet, kan din date også og daten vil dermed være spild af tid. Huske vellignende billeder og tekst der passer og ikke overdriver. Du ønsker sikkert ikke at tiltrække en person, der springer fra efter første date, fordi du ikke levede op til deres forventninger. Det er spild af tid for alle parter og du kan lige så godt gøre det nemmere for dig selv fra start.

Generelle råd

Generelt handler det bare om at være sig selv, så skal det nok gå. For at være på den sikre side, så er det også en god ide at have beskyttelse med sig. Dette er generelt altid et godt råd til dating med forskellige personer, da man aldrig ved, hvad er kan ske.

Ellers er du godt bygget på til at tage på date – held og lykke derude!