Type to search

Livsstil

Skal du på ferie? Sådan skal du pakke kufferten

Share

Både Danmark og store dele af verden går vi lysere tider i møde, hvor Corona pandemien stille og roligt får en mindre og mindre effekt på vores alle sammens dagligdag. Dette betyder også, at mange danskere igen begynder at rejse ud for at opleve verden. Har du endnu ikke gjort dig tanker om hvor du skal hen, giver vi dig her 3 anderledes destinationer du kan overveje. Hvis du allerede har booket ferie, skal du med garanti have fundet kufferten frem fra loftet eller kælderen. 

Når hele familien skal afsted, er det vigtigt at få det maksimale ud af kuffertens beholdning.Hvad end du rejser med en stor kuffert med plads til 20kg, eller en lidt mindre kabinekuffert, med plads til 10kg, er det altid en god ide at pakke praktisk. Herved får du udnyttet pladsen bedst muligt, og sikrer dig, at dit bagage ligger trygt og sikkert.

I listen nedenfor finder du 5 enkle fifs til at pakke din kuffert. 

  • Stryg dit tøj inden du folder og pakker det ned. Dette giver både mere plads i kufferten, og hjælper tøjet til ikke at krølle for meget. Skal du have skjorter med, er det en god idé at lægge noget hårdt ind langs kraven. Herved bevarer du formen på kraven.

  • Pak de ting og det tøj som du ikke skal bruge så ofte nederst. Dette gør arbejdet med, at fiske det op ad kufferten nemmere.

  • De mindste genstande såsom strømper og undertøj, kan med fordel bruges til at fylde huller ud. Placer det langs siderne af kufferten, hvor der er alligevel ikke er nok plads til at have en t-shirt eller en trøje. Det er også en god ide, at proppe nogle strømper ned i skoene. Dette hjælper, med at bevare skoens form.

  • Læg dine toiletsager i en toilettaske eller en plastikpose der er fugttæt. Således sikrer du dig, at cremer og hårvoks klarer flyveturen. Husk altid at pakke efter regler for væsker ombord.

  • Placér de tungeste ting nederst i kufferten. Det kunne eksempelvis være bøger eller sko. 

Bonus fif: Tag en rejsetaske eller weekendtaske med i flykabinen. Heri kan du have underholdning til børnene, læsestof, et spil kort eller lidt forfriskninger fra lufthavnens duty free afdeling. 

Vi ønsker dig en god ferie!