Type to search

Accessories Mode

Smukke armbånd til mænd (og kvinder)

Share

Her på Liv&Stil skriver vi meget om smykker til kvinder – og dét bliver vi selvfølgelig ved med at gøre. Dog vil vi gerne lige slå et lillebitte slag for ligestillingen, ved også at anerkende alle de fantastiske smykker, der bliver produceret særligt til mænd. For dette er faktisk et voksende marked, og kan være ganske spændende at følge lidt med i. Det kan for eksempel være du kender en mand, der godt kunne bruge et maskulint smykke i gave? Eller én af dine mandlige bekendte, der har brug for lidt hjælp med stilen. Derudover kan det jo være, at du falder over et smykke til mænd, du godt selv kunne tænke dig? I så fald skal du bestemt ikke holde dig tilbage – smykker er for alle, også selvom de er produceret specifikt “til mænd” eller “til kvinder”.

Armbånd til mænd

I denne artikel har vi valgt at fokusere specifikt på armbåndet. Herre armbånd er nemlig én af de typer smykker, der er nogenlunde udbredt blandt mænd. Der er i hvert fald en del unge fyre, der går rundt med armbånd i stof fra diverse festivaler. Dét kan de altså gøre bedre! Så hvis du kender en fyr, der pryder sig med diverse gamle stofarmbånd, kan du måske hjælpe ham af med disse i bytte for et flot, maskulint armbånd.

Smykker designet specifikt til mænd skal selvfølgelig gerne emme af maskulinitet. Frygten for at smykker bliver fimsede er nok grunden til at mange mænd fravælger dem. Der findes dog masser af producenter, der laver meget rå, maskuline og flotte smykker – et eksempel på dette er den danske smykkedesigner Nirbana Soul, der producerer smykker til mænd, såvel som smykker til kvinder.

Et eksempel på maskuline smykker fra deres sortiment er disse armbånd til mænd lavet med flotte perler med maskulint udtryk, knyttet dygtigt sammen med den traditionelle macramé teknik.

Smykker til kvinder

Vi kan selvfølgelig ikke skrive en artikel om smykker, uden overhovedet at nævne bare et enkelt yndigt smykke til kvinder. Det kan ske, at du i din jagt efter et smykke til mænd, bliver fristet til også at belønne dig selv med et yndigt lille smykke. Bare et lille, fint ét. Her kan vi stærkt anbefale øreringe fra Sisi Copenhagen, der både er yndige, designet i Danmark, og meget overkommelige i prisen.

Er du villig til at investere i et smykke, som du kan bruge resten af live, specialdesigner den eksklusive, danske smykkebutik Bolou smykker på bestilling. Her er det kun fantasien, der sætter grænser og du kan sammen med deres dygtige guldsmede designe et smykke, som der kun findes én af.

Investér i dine smykker

Hos Liv&Stil anbefaler vi klart, at du betragter dine smykker som en investering. Ikke nødvendigvis en økonomisk investering, men en investering i dig selv. Derfor er det vigtigt, at du først og fremmest vælger de helt perfekte smykker. Gerne i lækre, naturlige materialer. Desuden er det vigtigt, at du sørger for at passe godt på dine smykker. Lad vær med at tage dine yndlingssmykker på til en vild fest. Husk derudover også at rense dine smykker, efter behov. Gør du dette, kan du være sikker på, at dine smykker holder rigtig længe.