Type to search

Accessories Mode

Solbrille Trends 2023

Share

GUIDE TIL SOLBRILLER 2023

Som alle andre år er det vigtigt at holde sig ajour med de seneste tendenser inden for solbriller. Når der skal vælges Solbriller, skal man ikke kun tage de mest moderigtige solbriller, undersøg først om de opfylder det vigtigste krav, nemlig om de beskytter mod skadelige UV-stråler. I et hav a forskellige muligheder kan det godt virke uoverskueligt at vælge det perfekte par solbriller. For at gøre det så nemt og overskueligt for dig, har vi herunder samlet vores bud på solbrille trenden 2023.

FLOTTE OG FARVERIGE STEL

Du ejer sikkert selv et par, eller kender en som ejer et par klassiske sorte solbriller, men det er ved at være “so last year”, solbriller med knald på fareverne er ved at få et comeback. Denne trend er perfekt til dem, der ønsker at skille sig ud i mængden og tilføje lidt farve til hverdagen. Skab din egen unikke brillestil ved at mixe og matche farvede stel og linser for at få et udtryk som er helt dit eget!

RETRO-Stil

Retro-stilen har ligget og ulmet i de seneste par år, men er for alvor ved at få et comeback i 2023. Mærker såsom Specs Montana tilbyder en række vintage-inspirerede stel og linser. Retro er tidsløst og en fantastisk måde at tilføje et pust af nostalgi til dit look, der er næsten ikke et sæt tøj som et par retro briller ikke passer til. Som med alle andre solbriller, skal du sørge for at vælge et par med 100 % UV-beskyttelse for at sikre, at dine øjne er beskyttet mod solens skadelige stråler.

RUNDE STEL

Runde stel er en klassikker som aldrig synes at gå af mode. Runde stel er også et godt valg for dem med kantede eller firkantede ansigtsformer, da de kan være med til at afbalancere ansigtet. Runde solbriller passer også til enhver lejlighed og outfit, så du går aldrig galt i byen med et par runde solbriller!

CATEYE STEL

Cateye solbriller er en tidløs stil med oprindelse fra 60’erne, der aldrig synes at gå af mode. Disse 60’er stel er skabt til dem, der ønsker at tilføje lidt ekstra femininitet til deres look, og de er især flotte til dem med runde eller ovale ansigtsformer. Som med andre retro briller så passer cateye solbriller til stortset alle sæt tøj, hvilket gør dem til et perfekt valg til enhver lejlighed.

BRILLE KVALITET

Selv om det godt kan være fristende at vælge den billigste løsning, er det stadigvæk bedre at investere i et par solbriller af høj kvalitet, da de med garanti holder i længere tid. Når du skal vælge solbriller så se efter stel fremstillet af holdbare materialer som acetat eller titanium, og afhængigt af hvordan de vil bruge dine solbriller, er det også værd at overvej at vælge polariserede linser, som kan mindske blænding fra solen samt forbedre klarheden.Solbriller er ikke bare solbriller, men derimod et moderigtigt og praktisk valg i mange forskellige stile og farver.
Det kan tage lang tid at finde de helt rigtige par solbriller, men så snart du har fundet dit match så har du også et par solbriller som holder dig mange år ud i fremtiden. Mangler du mere inspiration til kvalitets solbriller så kan du med fordel besøge optikere eller søge online.