Type to search

Accessories Mode Tøj

3 hotte sommer trends til mænd [inspiration til garderoben]

Share
Sommer trends

Sommer trends kommer og går. Alligevel er der en række, der fortsat holder. I dette indlæg guider vi dig igennem, hvordan du bør gå klædt, hvis du vil være sikker på at være med på de seneste trends. Og vi kan allerede afslører at de tre sommer trends har vidt forskellig karakter.

Keep it simple!

Det er vel i virkeligheden det ældste trick i bogen? Men det kan også hurtigt blive for kedeligt. En interessant udvikling i herremoden over de seneste par sæsoner har været smykker til mænd. Øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Det ses flere steder og det fungerer super godt til det simple look.

Guld og sølv er fortsat de mest populære materialer og farvevarianter. Disse to komplementerer også både det sorte eller hvide i dit outfit. Hvis temperaturen er til det, så er det fuldkommen essentielt, at du hopper i en super lækker t-shirt, nogle shorts og en smart gummisko. Den sidste ‘icing on the cake’ vil være smykker.

Den moderne businessmand – mindre formel, mere stilet.

Det er aldrig for varmt til at rocke et jakkesæt. Alligevel kan det skræmme mange væk, hvis de tænker varm sommerdag og jakkesæt. Men Jakkesættet er en af de mest elegante måder, hvorpå du kan skille dig ud fra mængden. Hvis du ikke har investeret i et endnu, er det på høje tid, at du gør det. Tag inspiration fra de amerikanske Ivy League-skoler og den modebølge som de var med til at starte. Den stilart er stadig aktuel.

Men hvad med valget af materiale? Hør er et velvalgt materiale til de varme sommerdage. Og det har flere kvaliteter. Det krøller ikke særlig meget, og samtidig giver det et ekstremt ‘let’ udtryk i din stil. Du kan bevæge dig frit, uden at tænke over dit fit.

Når du tænker jakkesæt farve tænker du formentlig de klassiske sort, grå og navy blå. Men der er en ny farvevariant som du bør holde øje med denne sommer – grøn! Grøn er håbets farve og den mørkegrønne blazer og bukser er virkelig en game changer. Forhandlere i København melder om, at disse farvevarianter bliver revet væk fra hylderne.

Klassiske sneakers med kant

Uanset hvordan moden udvikler sig, og trends kommer og går, så vil klassikere altid komme igen. En af disse klassikere er hvide sneakers altid være en sikker vinder i garderoben. Du kan matche hvide sneakers til alt lige fra jeans til jakkesæt. Som eksempel kender du nok allerede de originale tennissko fra Adidas udviklet i samarbejdet med Stan Smith.

De store mærker som Adidas og Nike udvikler selvfølgelig hele tiden videre på modellerne, og derfor vil du også kunne finde et opdateret take på nogle af de helt klassiske sko. Derudover udvikler mange af de store mærker special modeller som kan være svære at få fingrene i. Det kunne bl.a være Nike’s klassiske Jordan 1 model som er udviklet i samarbejde med basketball spilleren Michael Jordan.

Så vil du have et par klassiske sko som også godt må skille sig lidt ud, så kan en limited sneaker fra en af de klassiske modeller måske være vejen.

“I skovens dybe stille ro”

Kender vi den danske sommer ret, er der aldrig garanti for godt vejr. Så hvad gør du her?

Du klæder dig ordentligt på og rocker et ‘natur-look’ som ingen er dine venner formentlig har vist sig i offentligt endnu. Med denne stilart følger du trenden, der låner fra ‘hipster’ bølgen, men samtidig gør det nyt og moderne.

Din inspiration skal komme fra outdoor wear moden. Friluftsshops har oplevet en stor stigning i efterspørgslen på flere af de brands og produkter, som de sælger. Interessen skyldes formentlig også de store tv-succeser på Danmark Radio: ‘Alene i ødemarken’ og ‘Øen’.

Så gå ind og se eller gense programmerne eller forhør dig i butikkerne.

Arc’teryx er blandt de brands, der producerer outdoor wear i en absolut topklasse. Du kan sagtens benytte dig af elementer fra deres produktportefølje i din sommerstil. Bøllehatten er formentlig den hotteste sommer trend i 2020.

 

Afsluttende opsummering

Det er i sommerperioden at du for alvor kan skinne igennem. Sommer trends kommer og går, men i dette indlæg har vi alligevel præsenteret dig for en række vovede og sikre elementer.

De klassiske jakkesæt farver virker altid, men skal du skille dig lidt ud er det grønne en fantastisk mulighed.

Hold det enkelt: Bland den ensfarvede t-shirt med de ensfarvede shorts og en fed sko eller sandal til. Bagefter krydre du hele outfittet med stilrene smykker i guld eller sølv. Voilá – dit look er piftet op med 100%

Bliver sommerens vejr tvivlsomt bør du gå efter elementer og styles fra outdoor wear moden. Bøllehatten er dit go to produkt. Men er du mere vovet kan du virkelig hente point og opmærksomhed fra de forbigående.

 

Tags:

You Might also Like