Type to search

Bolig Livsstil

Tips til at undgå flytte stres

Share

At flytte kan være en ualmindelig stressende affære. Et helt liv skal pakkes i kasser, flytningen skal times og når alt rykket, er der stadig 100 kasser, der skal pakkes ud og en bolig, der skal indrettes

Den nye bolig

Er din lejekontrakt lige pludselig ved at udløbe? Er huset solgt hurtigere end regnet med og skal du ud og finde noget nyt asap? Mange har stået i en lignende situation og langt de fleste kan formentlig nikke genkendende til, at det både er træls, presset og energikrævende.

Har du ikke din næste bolig lige ved hånden, kan du virkelig gøre dig selv en tjeneste, ved at finde en boligside eller ejendomsmægler, der har en all in one og overskuelig løsning med både bolig og juridisk hjælp. Et bud på dette kunne f.eks. være Kereby, der har lejerens behov i fokus. På den måde sikre du dig både at komme godt fra start samt at lande i en fremtidig bolig, du er glad for. 

Flyttemænd

At du allierer dig med hjælp, kan være altbetydende og oftest nødvendigt for selve flytningen, uanset om du går venne- og familievejen eller søger mod profesionelle. Det er nemt at finde frem til professionelle flyttemænd, som oftest kan lejes på timebasis. Her kan du også vælge, hvor meget hjælp du vil have – vil du selv pakke dine ting ned og have hjælp til transporten, eller foretrækker du måske den helt store pakke, med både bil og hænder, som pakker hele din bolig ned, bærer kasser i bil, transporterer til ny bolig og bærer op for dig. Har du lyst og råd, kan du med andre ord betale dig fra langt det meste. 

Er du ikke til den helt store pakke, kan venner og familie ofte spises af med et måltid for deres hjælpende hånd. 

Undgå panik 

Uanset hvor stressende, det kan være at flytte, må du ikke lade dig slå ud. Der er mange ting, der skal klares, men forbereder du dig mentalt og begynder på de små ting i god tid, er du allerede godt fra start.