Type to search

Skønhed Uncategorized

Tips til endnu smukkere bryster

Share
Flad mave_træning_bækkenbund

Alle kvinder er skabt forskelligt og det samme med vores bryster. Brysterne udseende er hovedsagligt genetisk bestemt, så en kvindes bryst vil typisk ligne hendes mors og eventuelle søstres. Fra bryster starter med at udvikles i puperteten vil dets form og udseende løbende ændre sig. Både gennem den månedlige cyklus, men også ved gravididtet, vægttab eller vægtøgning og blot ved ren og skær aldring. 

Ét er dog sikkert og det er, at smukke bryster er noget, vi alle gerne vil have. Dog er mange kvinder desværre utilfredse med udseendet eller størrelsen på deres bryster. Men der er heldigvis, hjælp at hente, hvis du drømmer om lidt fyldigere bryster eller blot gerne vil fremhæve dine bryster yderligere. Læs med her og få gode tips til endnu smukkere bryster!  

Træn dine brystmuskler 

At træne dine bryster vil ikke give dig større bryster, det er vigtigt at slå fast. Men selve brystmusklen vil vokse, hvilket kan give dig mere faste bryster. Selve skålstørrelsen vil du dog ikke kunne ændre ved træning. Men markerede og fast bryster kan hjælpes på vej af træning. Især bænkpres og armbøjninger går lige i brystmusklerne. 

Brug makeup 

Makeup kan få dine bryster til at syne større, og fremhæve deres flotte form. Brug en solskinspudder i kavalergange, for at fremhæve dit brysts form og fordybningen mellem dem. Brug også en highlighter på selve brystet, få at virkelig få dem til at shine. Det er små tips der hjælper, ligemeget om du har store eller små bryster! 

Skift din bh 

Afhængig af dine brysters størrelse og form, kan en bh gøre rigtig stor forskel! Har du små bryster, er du så heldig, at du har lidt flere valgmuligheder. For eksempel kan du snildt bruge blonde bh’er, som fremhæver dit brysts egen form, og kan være fin under en top, hvor man lige kan ane blonderne. Derudover, så findes der også en lang række andre typer bh’er, som kan fremhæve og forstørre dit bryst. 

Der er bl.a. den klassiske push up bh, som giver ekstra volumen til brystet. Derudover, er der også shape bh’en, der giver et rundere bryst og lift bh’en, der løfter dit bryst. 

Rigtig mange kvinder går dog rundt med forkert størrelse bh – så først og fremmest, er det helt essentielt at få en fitting i en undertøjsforretning så skålstørrelse og omkreds, er den helt rette. 

Vælg det rigtige tøj 

Dit valg af tøj kan også gøre meget for dit bryst. Vil du gerne fremhæve din kavalergang, er det naturligvis relevant at vælge en nedringet top. En tætsiddende top, som går helt op i halsen, kan dog også gøre meget godt for din bryster, og virkelig fremhæve formen. 

Dit valg af tøj, afhænger dog meget af dit brysts størrelse. Og der har man altså fordele og ulemper afhængig af størrelse. Har du store bryster, kan det nemt blive vulgært – så pas på med de alt for nedringede trøjer her.  

Brystoperation 

Sidst, er det naturligvis også muligt at få en egentlig brystoperation og brystforstørrelse. Men tænk dig grundigt om og overvej længe, om det er noget du gerne vil. Det er et stort indgreb og er ikke uden risici.  Ønsker du at få en brystforstørrelse hos en plastikkirurgi, så start med en konsultation, hvor du får stillet alle de spørgsmål du måtte have, og tag så den endelige beslutning herefter. Heldigvis er de fleste plastikkirurger i dag rigtig dygtige, og kan skabe resultater, der både føles og ser naturlige ud.  

Tags: