Type to search

Karriere

Træffer jeres virksomhed de rette valg?

Share

Svære beslutninger

Er du beslutningstager på arbejdet, så har du sikkert skulle træffe en svær beslutning på et tidspunkt i din karriere. Det kan være svært at skulle træffe et valg hurtigt, men også at træffe det korrekte valg kan være endnu svære hvis ikke du har det rette bagland med dig.
Hvis du kan nikke ja til ovenstående er denne artikel lige noget for dig. Find ud af hvordan du styrker beslutninger, og hvordan du træffer valg med rette belæg.

Hvordan tager man en kvalitets beslutning?

Kvalitets beslutninger kan komme i mange afskygninger, om du sidder med strategisk arbejde der kræver proaktive beslutninger på områder hvor der er begrænsede valg, eller om du sidder med hverdagsbeslutningerne på kontoret. Alle beslutninger kræver det rette grundlag at basere sit valg på, men hvordan får man den rette information til at bakke sin beslutning op med? Måske du allerede kender begrebet “business intelligence” også kendt som “BI” – Dette redskab/software kan komme i mange forskellige variationer såsom Netsuite og PowerBI.
En ting som alle variationer har tilfælles er at de hjælper dig med at træffe de rette valg baseret på et informativt grundlag.

Hvorfor er BI vigtigt for virksomheder?

Vi lever i en digitaliseret verden hvor store mængder af GDPR venlig data ligger tilgængeligt for virksomheder, dette er noget som BI kan dykke ned i og segmentere på, hvilket hjælper til at skabe de bedste forudsætninger, til at træffe korrekte valg for netop lige din virksomhed.

Den datastrøm som Business intelligence redskabet arbejder med er i real-tid, hvilket vil sige at dataen bliver overvåget 24/7 – dette giver overblik over potentielle udfordringer og muligheder som kan udnyttes til fordel for virksomheden. Det gode ved den data som bliver filtreret igennem BI redskabet er, at det er intuitivt, og brugervenligt, hvilket vil sige at du ikke behøver at være data analytiker for at forstå eller bruge den data.
Det at alle i virksomheden har adgang til datastrømmen gør, at der er flere øjne, som kan være med til at spotte potentielle muligheder og problematikker.